Σεισμός: Λάτσιος και Ματέο αντιμέτωποι στα δικαστήρια;

29.08.2014
Αυτό να ζήσουμε και τι στον κόσμο. Πρώην και νυν Ελένης Μενεγάκη να βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια για τα καταγάλανα μάτια της αλλά και την... περιουσία της!

Η δικαστική διαμάχη της Μενεγάκη και του Γιάνννη Λάτσιου καλά κρατεί κι αν πιστέψουμε το τελευταίο δημοσίευμα που κυκλοφορεί, τα επόμενα επεισόδια αναμένονται "θερμά", αφού στη μάχη μπαίνει δυναμικά και ο Ματέο Παντζόπουλος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, οι δυο άνδρες θα συναντηθούν στα δικαστήρια, όπου ο νυν σύντροφος της Ελένης θα πάει ως μάρτυρας. Αν και ο 44χρονος επειχειρηματίας είχε αποφασίσει να μην έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση, η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει τις οικονομικές απαιτήσεις του Λάτσιου, άλλαξε τα πλάνα.

Η Μενεγάκη, σου λέει, το συζήτησε τόσο με τον αγαπημένο της, όσο και με τους δικηγόρους της και κατέληξαν στην απόφαση ο Ματέο να βρεθεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης της. Εξάλλου, στόχος της Ελένης είναι να πείσει το δικαστήριο πως οι οικονομικές απαιτήσεις του πρώην συζύγου της σχετικά με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους δεν είναι λογικές. Και ο Παντζόπουλος που τα τελευταία σχεδόν 5 χρόνια ζει την καθημερινότητα της, είναι μία αξιόπιστη μαρτυρια.

Αν τώρα ισχύουν όλα τα παραπάνω, θα δείξει. Εδώ είμαστε, να πάρουμε ποπ κορν και να παρακολουθήσουμε με κομμένη την ανάσα την πιο ενδιαφέρουσα δίκη.