Ο Κλούνεϊ με κοστούμι και πορτοκαλί σαγιονάρες!

29.08.2014
Το χιούμορ του διάσημου ηθοποιού είναι γνωστό και φαίνεται ότι δεν το χάνει ακόμη και στη δουλειά...

Εκτός των άλλων, ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) είναι και ο "πρεσβευτής" της γνωστής μάρκας καφέ Νespresso πρωταγωνιστώντας με μεγάλη επιτυχία στα τελευταία τηλεοπτικά σπο της.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, ο 53χρονος σταρ βρίσκεται στην Ιταλία όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας διαφήμισης. Δίπλα στον Κλούνεϊ αυτή τη φορά και ο Γάλλος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και καλό του φίλος, Ζαν Ντιζαρντέν (Jean Dujardin). Στη φωτογραφία στην αρχή του θέματος οι δύο άντρες αστειεύονται σε εκδήλωση για τα Όσκαρ του 2012 όπου ήταν και οι δύο υποψήφιοι.

Ανάμεσα στα γυρίσματα ο Τζορτζ προφανώς θέλει να είναι άνετος και λόγω ζέστης βγάζει τα παπούτσια του. Αυτό βέβαια που κάνει εντύπωση είναι ότι επιλέγει να φορά ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες κάτω από το κοστούμι του που δεν βγάζει. Και μάλιστα πορτοκαλί...

Πάντως, ακόμη και έτσι παραμένει γοητευτικός χωρίς αμφιβολία. Κάνε κλικ εδώ και ρίξε μια ματιά...

Χθες μάλιστα τον Κλούνεϊ επισκέφτηκε στο σετ και η αρραβωνιαστικιά του, Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamudin) η οποία επίσης βρίσκεται στη χώρα καθώς οι δυο τους προετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους. Τζορτζ και Αμάλ αναμένεται να παντρευτούν στη Βενετία τον Σεπτέμβρη και με αυτές τις πληροφορίες ήδη έχουν γίνει γνωστές πολύ περισσότερες πληροφορίες για τον δικό τους γάμο από όσα γνώριζε ο οποιοσδήποτε για τον γάμο των Μπραντζελίνα που τους έπιασε όλους στον... ύπνο.

Πάντως, ο Κλούνεϊ τις έστειλε τις ευχές του στον κολλητό Πιτ, μέσω Us Weekly. "Πόσο υπέροχο είναι αυτό; Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για τον Μπραντ και την Άντζι και για όλη την οικογένειά τους", είπε ο Τζορτζ, περιμένοντας φυσικά τα... δικά του.