Νικόλ Κίντμαν: Πήγα στην Κόλαση και γύρισα

29.08.2014
Έχει περάσει άσχημα στη ζωή της η διάσημη ηθοποιός από την Αυσταλία και όσο ευτυχισμένη κι αν είναι σήμερα, δεν μπορεί να τα ξεχάσει...

Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) ζει πανευτυχής -όπως φροντίζει να τονίζει συχνά πυκνά η ίδια- στο πλευρό του δεύτερου συζύγου της, Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) μαζί με τις δυο τους κορούλες, την 6χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και την 4χρονη Φέιθ.

Ο πρώτος της γάμος όμως, φαίνεται ότι τη σημάδεψε πολύ -και άσχημα. Τόσο που μάλλον δεν έχει καταφέρει να γιατρέψει όλες τις πληγές που της έχει αφήσει, και αυτή τη φορά τις ξαναθυμάται με αφορμή συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "The Edit" από όπου και η εντυπωσιακή φωτογραφία στην αρχή του θέματος.

Η Κίντμαν παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) το 1990. Εκείνη ήταν 23 χρονών και στα πρώτα βήματα της καριέρας της και εκείνος ήδη φτασμένος σταρ. Ο γάμος αυτός κράτησε 11 χρόνια και όταν τέλειωσε η Νικόλ "έχασε τον κόσμο της", όπως έχει ομολογήσει χαρακτηριστικά.

Με τον Ούρμπαν φαίνεται ότι ξαναβρήκε τον εαυτό της ενώ και εκείνος είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός απέναντί της. Μάλιστα σε πρόσφατη συναυλία του της έκανε μια απίστευτα συγκινητική αφιέρωση από καρδιάς μπροστά σε όλο τον κόσμο, από όπου και το βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια.

Ο Κιθ εξηγούσε πόσο αγαπά τη Νικόλ, πόσο άλλαξε η ζωή του μαζί της και πώς κατέληξε να γράψει ένα τραγούδι μόνο για αυτή και τον έρωτά τους (αυτό που ακούγεται στο τέλος του βίντεο) και τελικά της το αφιερώνει, καθώς ήταν και εκείνη παρούσα στο σόου.

"Οκτώ χρόνια κοριτσάκι. Αυτό το τραγούδι είναι για σένα. Σ' αγαπώ τόσο πολύ", της είπε μεταξύ άλλων ο Κιθ και ακόμη και όλες έσκασαν από τη ζήλεια τους!!! "Είχα δυο φίλες μου μαζί και γύρισαν και οι δυο και με έβρισαν. 'Σκύλα' με λέγανε", συνεχίζει η Κίντμαν, αλλά υπερασπίστηκε τον εαυτό της: "Ει, πήγα στην Κόλαση και γύρισα" φώναξε. Οπότε... το αξίζει αυτό που ζει σήμερα, μάλλον εννοεί. Ας το απολαύσει, λοιπόν...