Ένας γοητευτικός άστεγος στο πλάι της Μάιλι

25.08.2014
Μία από τις στιγμές της χθεσινής απονομής των βραβείων του MTV που συζητήθηκε πολύ ήταν αυτή όπου η αμφιλεγόμενη σταρ έστειλε κάποιον άγνωστο να παραλάβει το τρόπαιό της. Ποιος ήταν αυτός, αλήθεια;

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) βρήκε ακόμη έναν τρόπο να προκαλέσει, όμως αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρα για... καλό σκοπό.

Χθες πραγματοποιήθηκε η απονομή των μουσικών βραβείων του MTV και η 21χρονη σταρ βραβεύτηκε με αυτό του καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς για το τραγούδι της "Wrecking Ball". Τη βράβευση ανακοίνωσε ο γνωστός παρουσιαστής Τζίμι Φάλον (Jimmy Fallon), ο οποίος όμως -μαζί με όλους τους υπόλοιπους θεατές- δεν είδαν τη Σάιρους να ανεβαίνει στη σκηνή.

Αντίθετα, εμφανώς συγκινημένη, η Μάιλι συνόδευσε τον γοητευτικό ξανθό συνοδό της για τη βραδια μέχρι ένα σημείο και εκείνος ανέβηκε στη σκηνή παραλαμβάνοντας το βραβείο "εκ μέρους των 1.6 εκατομμυρίων αστέγων που ζουν στις ΗΠΑ σήμερα, αντιμετωπίζοντας καθημερινά φόβο για τη ζωή τους", όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τζέσε (Jesse) λίγο αφού συστήθηκε στον κόσμο. "Το ξέρω γιατί είμαι ένας από αυτούς", συνέχισε ο νεαρός τονίζοντας πως όπως και όλοι "οι άλλοι" έχει και εκείνος τα ίδια όνειρα για τη ζωή.

Στη συνέχεια δείτε όλο το βίντεο της απονομής με τον Τζέσε να ζητά από τον κόσμο να βοηθήσει όσο μπορεί κάνοντας δωρεά στο "My Friend's Place" το κέντρο αστέγων όπου ζει κι εκείνος στο Λος Άντζελες, ένα μέρος με τον μεγαλύτερο πληθυσμό αστέγων στην Αμερική, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Μάιλι πόσταρε διάφορες φωτογραφίες με τον συνολό της για τη βραδιά στο λογαριασμό της στο Instagram -όπως αυτή που ακολουθεί και εκείνη στο ξεκίνημα του θέματος.

Επιπλέον, στη σελίδα της στο Facebook, η Μάιλι ανάρτησε ένα βιντεάκι όπου προτρέπει όλους να βοηθήσουν όσο μπορούν το εν λόγο κέντρο προσφέροντας μάλιστα τη δυνατότητα σε όσους δωρίζουν $5 να παίρνουν μέρος σε ειδική κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Βραζιλία, όπου θα παρακολουθήσουν το σόου της στο Ρίο ντε Τζανέιρο από τις VIP θέσεις, θα ζήσουν σαν πραγματικοί VIP και θα περάσουν μαζί της την ημέρα. Δες το βίντεο στη συνέχεια.