Σέρνεται στα πόδια της Λόπεζ ο Κάσπερ!

25.08.2014
Μάλλον "τρώγεται" για επανασύνδεση ο νεαρός χορευτής ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία να… δελεάσει δημοσίως τη διάσημη πρώην του.

Ξανά μαζί εμφανίστηκαν η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους.

Την περασμένη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε κρυφή συνάντηση του πρώην ζεύγους, και χθες, στην εκδήλωση για τα βραβεία VMA οι δυο τους συγκέντρωσαν ξανά τα φλας. Μαζί και δημόσια.

Και για να εξηγούμεθα:

Η 44χρονη σταρ περπάτησε μόνη στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης εντυπωσιάζοντας με την ασημένια αποκαλυπτική τουαλέτα και την ιδιαίτερα αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Λίγο αργότερα έφτασε και ο Κάσπερ ο οποίος πόζαρε μόνος του –και όλο… ύφος.

Μέσα, στον χώρο της εκδήλωσης, οι δύο πρώην, καθόταν σε διαφορετικά σημεία όμως με την πρώτη ευκαιρία ο 27χρονος χορευτής έφτασε "πρώτο τραπέζι πίστα" όπου καθόταν η πρώην αγαπημένη του και… έπεσε στα πόδια της.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του TMZ κάνοντας κλικ εδώ ο Κάσπερ δελέασε την Τζένιφερ με… σοκολατάκια τύπου Smarties (Skittles), που εκείνη τελικά δέχτηκε –αν και με λίγο "πόζα", πρέπει να υπογραμμίσουμε.

Μήπως τελικά η επανασύνδεση είναι θέμα χρόνου; Θα δείξει…