Έτσι ξεμοναχιάζει η Κιμ τον Κάνιε...

13.08.2014
Πριν λίγες ημέρες είχαμε την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) να μας αποκαλύπτει τη μυστική συνταγή με την οποία κρατά τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) καψούρη και εάν την έχασες, μπορείς να τη διαβάσεις εδώ.

Τώρα έρχεται η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) να κάνει ένα «ιδιαίτερο» μάθημα για το πώς κρατά εκείνη το σύζυγο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) πύραυλο.

Και φυσικά, το κάνει με τον Καρντάσιαν way, δηλαδή μέσω φωτογραφίας στο προφίλ της στο Instagram, πιστή στο (σχεδόν) όλα στη φόρα που πιστά τηρεί όλα αυτά τα χρόνια και σε καλό της βγαίνει κιόλας αφού οι τραπεζικοί της λογαριασμοί ανθούν.

Να λοιπόν τι του κάνει η Κιμ και τον κάνει να τη θέλει συνέχεια, αυτός το έχει πει σε συνέντευξή του, ξεμοναχιάσματα και φιλιά (και ποιός ξέρει τι άλλο που δε βλέπουμε…) στο ασανσέρ.

Βέβαια, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αυτό το φιλί δόθηκε με το που γύρισε στη Νέα Υόρκη η Κιμ από το σύντομο ταξίδι της στο Λος Άντζελες για τα Teen Choice Awards.

Η συνταγή πέτυχε, ως προς το Instagram τουλάχιστον, αφού η φωτογραφία έχει σπάσει τα κοντέρ και μετράει περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ