Μάθε τελικά πόσα κιλά είναι η Καμπούρη

10.07.2014
Χωρίς να γνωρίζουν ότι πρόκειται για τη φίλη τους, Δέσποινα Καμπούρη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παύλος Σταματόπουλος σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση της με μαγιό στην παραλία.

Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι έχει πάρει κάποια κιλάκια (λες αυτά της... νεόνυμφης;) και οι δύο φίλοι της, χωρίς να γνωρίζουν ότι πρόκειται για εκείνη, έσπευσαν να πουν τις κακιούλες τους μέσα από τη νέα τους εκπομπή.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η Καμπούρη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Like, μιλά μεταξύ άλλων και για τα κιλά της, δηλώνοντας ότι δεν τραβά ζόρι με τη ζυγαριά. Και μέχρι που αποκαλύπτει και τα κιλά της.

"Όταν το παρακάνω με το φαγητό, μια χαρά τα παίρνω τα κιλάκια μου. Απλά έχω καλό μεταβολισμό, γιατί υπήρξα χρόνια αθλήτρια και αυτό με έχει σώσει. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους, που δεν χρειάστηκα να πεινάσω κάνοντας εξαντλητικές δίαιτες για να διατηρηθώ στα κιλά μου. Απλά έχω βρει τον τρόπο να κρύβω κάποια περιττά κιλά. Ντύνομαι έτσι, ώστε να μην τονίζω τα αδύναμα σημεία μου." δηλώνει.

Και προσθέτει: "Δε ζυγίζομαι σχεδόν ποτέ. Με αγχώνει φοβερά η ζυγαριά. Δεν έχω, βέβαια, κανένα πρόβλημα να πω τα κιλά μου. Είμαι 63 κιλά"

Πηγή-φωτό: Hello