Ο Ρονάλντο στη βίλα της Γιάννας Αγγελοπούλου

02.07.2014
Η απόβαση διασήμων -ιδιαιτέρως από τον χώρο του αθλητισμού- συνεχίζεται στη Μύκονο με τελευταία άφιξη αυτή του Πορτογάλου άσσου του ποδοσφαρίρου.

Κάθε χρόνο, τα ελληνικά νησιά προσελκύουν τους απανταχού διάσημους όπως τις μέλισσες το μέλι! Η Μύκονος παραμένει τοπ προορισμός με αστέρες του αθλητισμού να έχουν φτάσει -σε πρώτη φάση- ήδη.

Μετά τον Ζοσέ Μουρίνιο (Jose Mourinhio), τον Φάμπιο Μπορίνι (Fabio Borini) και τον Κόμπε Μπράιαντ (Kobe Bryant) στο νησί των ανέμων έφτασε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) καθώς για εκείνον -και την εθνική Πορτογαλίας, δηλαδή- το Μουντιάλ τελείωσε νωρίς!

Σύμφωνα με το MykonosLiveTv, ο 29χρονος σταρ των γηπέδων, έφτασε στο νησί με μεγάλη παρέα -αλλά χωρίς την Ιρίνα του- στις 29 Ιουνίου και μένει στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Άγιο Λάζαρο.

Γενικότερα, ο Κριστιάνο προσπαθεί να αποφύγει τη δημοσιότητα ενώ πληροφορίες τον θέλουν να επισκέφτηκε με πολυτελές σκάφος την Πάρο χθες, με μια στάση στα Ρήνια στην επιστροφή, από όπου και το βίντεο στη συνέχεια.

Για την ιστορία, πάντως, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από στιγμές χαλάρωσης που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram πριν από έναν μήνα.