Η πρώτη φωτογραφία Τζέι Ζι & Σολάνζ μετά το ξύλο

20.05.2014
Το είπαν τα παιδιά, είναι μια οικογένεια και παρά τις διαφορές τους αγαπιούνται. Ιδού και τα πειστήρια!

Πριν από λίγες μέρες, όλος ο κόσμος μιλούσε για τις μπουνιές που έφαγε ο Τζέι Ζι (Jay Z) από τη νύφη του, Σολάνζ (Solange) μέσα σε ασανσέρ, παρουσία της συζύγου -και αδελφής- Μπιγιονσέ (Βeyonce) η οποία απλά παρακολουθούσε.

Τα σενάρια πολλά, όμως η ανακοίνωση που εξέδωσε από κοινού το διάσημο ζεύγος σαφής: "Όλες οι οικογένειες έχουν τα θέματά τους, όμως στο τέλος της μέρας υπάρχει μόνο η αγάπη", ήταν εν ολίγοις το... ζουμί της δήλωσης ενώ τονιζόταν ταυτόχρονα ότι "και οι δύο πλευρές αναγνώρισαν το λάθος τους και ζήτησαν συγνώμη".

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για τη διάσημη οικογένεια που άρχισε να ποστάρει και κοινές φωτογραφίες προς απόδειξη της καλής τους σχέσης.

Χθες είχαμε μία με τις δύο αδελφές και σήμερα τις ίδιες μαζί με τη μαμά Τίνα και τον Τζέι Ζι.

Τις φωτογραφίες ανέβασε η 32χρονη σταρ στον λογαριασμό της στο Tumblr μαζί με μερικές ακόμη από τις ώρες που μοιράστηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας στον κήπο του καφέ Αμελί στη Νέα Ορλεάνη.

Εκτός από το προαναφερθέν τρίο, διακρίνουμε τον 9χρονο γιο της Σολάνζ, Ντάνιελ (Daniel) καθώς και τον σύντροφό της, Άλαν Φέργκιουσον (Alan Ferguson).