Αλληλούια: Οι Μπραντζελίνα ξανά μαζί στο σινεμά

05.05.2014
Σχεδόν 10 χρόνια μετά την ταινία "Mr and Mrs Smith" που υπήρξε μοιραία και για τα προσωπικά τους, οι δύο σταρ ετοιμάζονται να ξαναβρεθούν μαζί κινηματογραφικά.

Η χημεία της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ήταν τόσο εκρηκτική από την πρώτη στιγμή, που ξεπέρασε τα στενά όρια της κινηματογραφικής τους συνεύρεσης το 2005 και τους έκανε ζευγάρι από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα, που οι δυο τους μοιράζονται έξι παιδιά (τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά).

Σχεδόν δέκα χρόνια συζητιέται η πολυαναμενόμενη κοινή επιστροφή του ισχυρού ζεύγους στη μεγάλη οθόνη και να που όλα δείχνουν ότι η μεγάλη ώρα… ζυγώνει.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα η όλη προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία παραγωγής του ίδιου του 50χρονου σταρ (Plan B) σε μια ταινία, όπου όμως δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη πληροφορία σχετικά με την ιδιότητα με την οποία οι δύο σύντροφοι θα συνεργαστούν. Δεν αποκλείεται, δηλαδή να υπάρξει συνεργασία, αλλά όχι με τους δύο σταρ μπροστά από τις κάμερες.

Λες να σκηνοθετήσει τον αγαπημένο της αυτή τη φορά η Αντζελίνα. Όπως και να είναι θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον. Αναμένουμε με αγωνία τα νεότερα…