Σεϊταρίδης - Πανταζή: Ένα ειδύλλιο που έληξε άδοξα

05.05.2014
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και όπου υπάρχουν φήμες είθισται κάπου εκεί να υπάρχει και μία δόση αλήθειας.

Και το αυτό φαίνεται ότι ισχύει με την περίπτωση της Κλέλιας Πανταζή και του Γιούρκα Σεϊταρίδη, για τους οποίους πριν λίγο καιρό οργίαζαν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι. Και τώρα μαθαίνουμε ότι οι δυο τους πράγματι έζησαν ένα ειδύλλιο που γεννήθηκε στο Σικάγο, αλλά φευ, κι εκεί τελείωσε!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σεϊταρίδης και Πανταζή βρέθηκαν στο Σικάγο προκειμένου να γιορτάσουν την 25η Μαρτίου. Οι δυο αθλητές ήρθαν αμέσως επικίνδυνα κοντά, με τη νεαρή Κλέλια (όχι ότι τον Γιούρκα τον πήραν τα χρόνια) να ενθουσιάζεται με το νέο της σύντροφο. Και άδικο δεν είχε το girl, αφού το boy τα λέει.

Μάλιστα, ήτο τέτοιος ο ενθουσιασμός της που ανέβασε στο Twitter μια κοινή τους φωτογραφία, σχολιάζοντας από κάτω:«Στην κορυφή του κόσμου με τον κορυφαίο @giourkas_seitaridis».

Δυστυχώς, το ειδύλλιο δεν κράτησε πολύ και όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, δημοσίευμα αναφέρει: «Πέρασαν πολύ καλά οι δυο τους, αλλά ο Γιούρκας δεν ένιωσε να βρήκε στο πρόσωπο της γλυκύτατης Κλέλιας, την ιδανική σύντροφο. Ούτε τον μεγάλο έρωτα. Γι’ αυτό και λίγο καιρό αργότερα, και έπειτα από συζήτηση πήραν την κοινή απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Κι έτσι έγινε. Ήταν ένας έρωτας –αστραπή. Που πλέον έγινε μια δυνατή φιλία¨.

Αχ ρε Γιούρκα, αχ ρε Γιούρκα

Πηγή: Real