Παπουτσάκη: Αστυνομία κι... επεισόδια στη βάφτιση

05.05.2014
Σε στενό οικογενειακό κύκλο θέλησε να βαφτίσει το γιο της η Κατερίνα Παπουτσάκη. Και μπορεί στο μυστήριο να βρέθηκαν λίγοι στενοί συγγενείς και φίλοι, όμως εκεί ήταν και καμπόσοι φωτορεπόρτερ!

Και η παρουσία τους «άναψε» τα αίματα, με αποτέλεσμα η βάφτιση του μικρού Μάξιμου να σημαδευτεί από... επεισόδια.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς βάφτισαν το μεσημέρι του Σαββάτου (ημέρα που έκλεινε τον πρώτο χρόνο ζωής του) στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λουμπαδιάρη το παιδί τους. Η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ η επιθυμία του ζευγαριού να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν γνωστή και στους συγγενείς που βρέθηκαν στο μυστήριο.

Εξάλλου, η Παπουτσάκη ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσει ότι δε θέλει ο μικρός Μάξιμος να πρωταγωνιστεί σε παπαράτσι φωτογραφίες στα εξώφυλλα των περιοδικών. Και την επιθυμία της μαμάς Κατερίνας γνώριζαν καλά οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των φωτορεπόρτερ γύρω από την εκκλησία.

Στο λεπτό προκλήθηκε ένταση, με κάποιους... θερμόαιμους συγγενείς να προβαίνουν σε άσεμνες χειρονομίες, ενώ στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία. Η Παπουτσάκη βρέθηκε σε δύσκολη θέση κι εννοείται ότι στενοχωρήθηκε με τα... παρατράγουδα που στιγμάτισαν τη βάφτιση του παιδιού της.