Ντι Κάπριο: Όταν σε είδα... παρέλυσα

05.12.2013
Μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής του αποκαλύπτει ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio) βρίσκεται αυτό τον καιρό στο κέντρο της δημοσιότητας λόγω της τελευταίας του ταινίας που βγαίνει αυτές τις μέρες στις αίθουσες και φυσικά δίνει συνέχεια συνεντεύξεις.

Πρόκειται για τον "Λύκο της Γουολ Στριτ" και αποτελεί μία ακόμη συνεργασία του 39χρονου ηθοποιού με τον Μάρτιν Σκορσέζε (Martin Scorsese), τον οποίο ο Λίο ουδέποτε έκρυψε ότι θαυμάζει απεριόριστα.

Σε μια συνέντευξη που έδωσαν από κοινού οι δύο άντρες στο Hollywood Reporter, ο Λίο θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση σχεδόν 20 χρόνια πριν.

"Ήμουν περίπου 18 και μόλις είχα κάνει την ταινία What's Eating Gilbert Grape. Γινόταν ένα πάρτι σε κάποιο μπαρ στο κέντρο και εσύ ήσουν εκεί", διηγήθηκε ο ντι Κάπριο μιλώντας στον διάσημο σκηνοθέτη.

"Πολύ σύντομα έπεσα επάνω σου και ήταν σαν να παρέλυσα. Απλά στεκόμουν εκεί και εσύ είπες: 'Ει, νεαρέ, είδα την ταινία σου. Έκανες σπουδαία δουλειά. Συνέχισε έτσι'. Και εγώ δεν είπα απολύτως τίποτα", θύμισε στον σκηνοθέτη ο Λίο γελώντας για την ταραχή που του είχε προκαλέσει η γνωριμία με το είδωλό του.

Μέχρι σήμερα οι δύο άντρες έχουν συνεργαστεί πέντε φορές.

Ζ. Κ.