Ποια έκανε τη Ζέτα να κλαίει με μαύρο δάκρυ;

28.11.2013
Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στο περιοδικό In Style και όπως είδαμε στο star είπε πολλά αλλά αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν πως μίλησε και για το ότι περνούσε άσχημα σε ένα σίριαλ εξαιτίας της σχέσης της με την πρωταγωνίστρια.

«Έχω βρεθεί σε σήριαλ που αναγκάστηκα να πω ''με συγχωρείτε'' αλλά περνάω τόσο άσχημα, που θα ήθελα πολύ, αν γίνεται να πεθάνει η πρωταγωνίστρια! Δεν μου είχε ξανασυμβεί, αλλά συγγνώμη δεν μπορώ», είπε η ηθοποιός. Πόσα δηλαδή μπορεί να περνάνε και αυτοί οι ηθοποιοί που δεν τα βλέπουμε εμείς και δεν τα ξέρουμε εμείς που νομίζουμε οτι την περνάνε ζάχαρη. Και πώς «πεθαίνεις» την πρωταγωνίστρια άραγε;

«Περνούσα τόσο άσχημα, οι συνθήκες με μια συνεργάτιδα ήταν τόσο κακές και προσβλητικές που δεν μπορούσα. Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα. Να δουλεύεις όλες αυτές τις ώρες, να περνάς δύσκολα, να γυρίζεις σπίτι σου και να μη φεύγει αυτό το πράγμα από το κεφάλι σου, δεν το θέλεις για κανέναν άνθρωπο!», είπε η Ζέτα. Σίγουρα είναι κάτι πολύ δύσκολο αυτό γιατί τόσες ώρες με έναν άνθρωπο που δεν τα βρίσκεις δεν περνάνε και εύκολα! Με την απορία θα μείνουμε όμως με το αν "την πέθαναν" την πρωταγωνίστρια ή όχι.