Πώς απειλεί η Τζένιφερ Λόρενς την Τζούλια Ρόμπερτς;

27.11.2013
Πρόκειται για δύο πανέμορφες γυναίκες, εκπροσώπους δύο διαφορετικών γενεών. Μόνο μην αναφέρεις τους όρους "πρώην" και "νυν"…

Από τη χρυσή εποχή του "Pretty Woman", η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) θεωρείται η αγαπημένη των αμερικανών, (America 's sweetheart) η γυναίκα της διπλανής πόρτας, με την οποία όλες μπορούσαν να ταυτιστούν ανεξάρτητα από το πόσο λαμπερή υπήρξε.

Τώρα φαίνεται ότι τη θέση αυτή την κερδίζει η "καινούρια" Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) γεγονός που δεν φαίνεται να καλαρέσει στην "παλιά" Ρόμπερτς, η οποία μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα κοινά ζώντας την "απόλυτη ευτυχία της οικογενειακής ζωής", όμως να που αυτό τον τίτλο δεν φαίνεται πρόθυμη να τον παραδώσει εύκολα στην όποια διάδοχο!

Μιλώντας στο MTV News, η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά και απάντησή της "είπε" περισσότερα από όσα προφανώς σκόπευε…

"Πόσες από εμάς υπάρχουν τελικά; Εκείνη πετά βέλη, μήπως είναι ο θεός έρωτας;", ρώτησε χαριτωμένα η Ρόμπερτς, αναφερόμενη ξεκάθαρα στον ρόλο της 23χρονης, επίσης βραβευμένης με Όσκαρ, Λόρενς στις ταινίας "Hunger Games".

"Εμένα η κάρτα μου έχει λήξει και δεν έχει ανανεωθεί. Πιστεύω ότι είναι καταπληκτική, αλλά δείχνει πιο κουλ από εμένα. Δεν είναι υπερβολικά κουλ;" (για τον τίτλο εννοεί;)

Καλά βρε Τζούλια… Μην ανησυχείς… Εσύ θα είσαι πάντα η Τζούλια Ρόμπερτς, η μία και μοναδική, αλλά μάλλον θα πρέπει να δουλεύεις λίγο την ιδέα ότι ακολουθεί και άλλη –τουλάχιστον μία- γενιά με τις δικές της αγαπημένες..

Ζ. Κ.