Χαμός με Νότη: Καλεί τον κόσμο να στηρίξει Χρυσή Αυγή

22.11.2013
Απονομή του πολυπλατινένιου cd είχε ο Νότης Σφακιανάκης, αλλά φαίνεται ότι η λάμψη της πλατίνας ήρθε και... τύφλωσε τον αοιδό.

Και ήρθε ο αοιδός και στα μικρόφωνα που στήθηκαν για να του πάρουν δήλωσεις, τάχθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά υπέρ της Χρυσής Αυγής. Και όχι μόνο, αφού δήλωσε ότι επιβάλλεται ο κόσμος να στηρίξει το ακροδεξιό κόμμα!!! Και όχι για τον Σφακιανάκη, οι χρυσαυγίτες δεν είναι φασίστες(!!!), ενώ τα έχωσε στους πολιτικούς που μας κυβερνούν. Μάλιστα έκλεισε τις δηλώσεις με ένα....να πάνε να γαμηθ@@νε.

«Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε. Ποιος στο έδωσε το δικαίωμα;» είπε σε έξαλλη κατάσταση ο αοιδός.

Και να φανταστείς ότι λίγο πριν είχε μαζέψει ένα σωρό πλατίνες, που φευ δε στάθηκαν αρκετές για να καλμάρουν τα νεύρα του αοιδού. "Κοπρόσκυλα" σου λέει είναι όσοι είπαν οτι πέρυσι χαιρέτησε ναζιστικά από πίστας, αφού η χειρονομία που έκανε ήταν - σου λέει ο αοιδός - μία... λοιδωρία στους Γερμανούς.

"Έκανα ναζιστικό χαιρετισμό εγώ; Πες σε αυτά τα κοπρόσκυλα που το λένε αυτό ότι ο χαιρετισμός που έκανα ήταν αυτός που έκαναν οι Χιτλερικοί, οι ναζί. Το έκανα μέσα σε ένα τραγούδι που λεγόταν “Η Πλατεία” και εκείνη την ώρα χλεύαζα και σχολίαζα τους ναζί. Το τραγούδι λέει “Deutschland uber alles” δηλαδή “Η Γερμανία πάνω από όλα”" είπε. Τώρα, αν του πούμε ότι ούτε οι Γερμανοί, μα ούτε κι εμείς οι Έλληνες καταλάβαμε το βαθύ νόημα του ναζιστικού του χαιρετισμού, θα τον φουντώσουμε κι άλλο;

Και συνέχισε ο αοιδός - πάντα σε έξαλλη κατάσταση - για την Χρυσή Αυγή: "Αν μου πουν ότι στηρίζω τη Χρυσή Αυγή; Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή! Αν μη τι άλλο, αυτή περιέχει μέσα και την αυγή. Οι άλλοι έχουν μόνο το σκότος».

Καλά εκεί, που γυάλισε το μάτι του ήταν στην ερώτηση για τους τραγουδιστές που φοροδιαφεύγουν. «Φοροδιαφεύγουν; Πλάκα μου κάνεις τώρα; Ο Παπαντωνίου δεν ήταν υπουργός Οικονομικών και είναι φοροφυγάς; Ο Παπακωνσταντίνου δεν ήταν υπουργός Οικονομικών; Τρελαθήκατε; Τι είναι αυτά που λέτε τώρα και καταπιάνεστε με ό,τι μαλ@@ία σας λένε να μας πείτε για να ξεφύγει το μυαλό μας. Πες τους να πάνε να γαμηθ@@νε!».

Και όπως έλεγε κάποτε και ο σπίκερ.... Δεν περιγράφω άλλο!