Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Πόσο πούλησαν τη μεζονέτα τους; Πόσο;

18.11.2013
Τρία ολόκληρα χρόνια πήρε στην Έλλη Κοκκίνου και τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη να βρουν αγοραστή για την υπερπολυτελή μεζονέτα που είχαν στο Πανόραμα Βούλας.

Βλέπεις, η άτιμη η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει αλύπητα το real estate και πού να βρεθεί αγοραστής. Βασικά, πού να βρεθεί αγοραστής να «σκάσει» 3.5 εκ. ευρώ που ήταν και η αρχική τιμή πώλησης του «παλατιού».

Τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η τελική τιμή πώλησης ήταν δύο εκατομμύρια. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν γνώστες της αγοράς και του real estate, η αντικειμενική αξία της πολυτελούς μεζονέτας ανέρχεται στα 5 εκ. ευρώ, ποσό που ποτέ δεν αναφέρθηκε λόγω της κρίσης.

Και με την πώληση της μεζονέτας έκλεισε και η τελευταία εκκρεμότητα που υπήρχε ανάμεσα στο πρώην, παρόλο που ο τίτλος ιδιοκτησίας ανήκε στην Κοκκίνου. Το πρώην ζευγάρι μέχρι και την περασμένη Άνοιξη προσπαθούσε να βρει λύση καθώς ο Βασιλειάδης διεκδικούσε ποσό από την πώληση.

Τελικά, η λύση δόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο όπου ο επιχειρηματίας προσκόμισε τα απαραίτητα τιμολόγια και έτσι κατάφερε να διεκδικήσει κι εκείνος χρήματα από την πώληση της μεζονέτας.

Πηγή Πρώτο Θέμα