Σε αναπηρικό καροτσάκι, ξυπόλητη η Τζούλια Ρόμπερτς

11.11.2013
Μια σοκαριστική εμφάνιση έκανε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στη σκηνή των βραβείων BAFTA Britannia στο Λος Άντζελες.

Η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) ανέλαβε το έργο να παραδώσει στον καλό της φίλο, Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), το τιμητικό βραβείο Στάνλεϊ Κιούμπρικ (Stanley Kubrik Award for Excellence in Film) και έκανε μία είσοδο άκρως επεισοδιακή.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η 46χρονη σταρ έφτασε στη σκηνή επάνω σε αναπηρικό καροτσάκι και ξυπόλητη. Το γιατί μόνο μη ρωτήσετε γιατί μόνο εκείνη το γνωρίζει. Και δεν το μοιράστηκε μαζί μας…

Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και έχοντας φροντίσει για ένα ασορτί πεντικιούρ, η Τζούλια αστειεύτηκε ευθύς εξαρχής στον "λόγο" της.

"Συνήθως βρίσκομαι στον δεύτερο ύπνο μου αυτή την ώρα αλλά τέλος πάντων, ας τελειώνουμε με αυτό", ξεκίνησε η Ρόμπερτς υπογραμμίζοντας σαφέστατα την πολύ χαμηλών τόνων καθημερινότητά της.

"Ο πρώτος λόγος για τον οποίο δέχτηκα να το κάνω αυτό, ήταν γιατί ο Μπράντ Πιτ (Brad Pitt) είναι εκτός αυτό τον καιρό και ο δεύτερος είναι γιατί ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) είναι εντός, αλλά είχε κάτι άλλο να κάνει σήμερα", συνέχισε η Τζούλια μιλώντας για το παρεάκι των συμπρωταγωνιστών της στην ταινία "Ocean's Eleven".

Πάντως η εκδήλωση συνεχίστηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανέβηκε στο πόντιουμ, παρέλαβε το βραβείο του, είπε τα δικά του και στο τέλος, πήρε την κολλητή του αλά μπρατσέτα και συνέχισαν στο προγραμματισμένο δείπνο, όπου κάθισαν δίπλα δίπλα και δεν σταμάτησαν τα γέλια όλο το βράδυ.

Όσο για τα παπούτσια της Τζούλια; Οι φωτογραφίες δεν τη δείχνουν από τη μέση και κάτω, όμως δεν αποκλείεται να συνέχισε το ξυπολιτιλίκι…

Ζ. Κ.