Άνιστον: έκαψε το μαλλί και... δες πώς έγινε!

06.11.2013
Απίστευτο και όμως αληθινό: η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός απαρνήθηκε τη σήμα κατατεθέν πλούσια κώμη της. Και αυτό λόγω ατυχήματος.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έχει αφήσει εποχή για τα μαλλιά της -όπως η Φάρα Φόουσετ σε άλλες εποχές- με άπειρες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να μιμούνται το χτένισμά της, το οποίο, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις είναι πάντα μακρύ.

Και όπως είναι φυσικό, κάθε αλλαγή στο κούρεμά της αποτελεί είδηση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για... δραστικότατη!

Την Παρασκευή το βράδυ, το Elle.uk.com συζήτησε αποκλειστικά με την 44χρονη σταρ ρωτώντας την, αν θα αποχωριζόταν ποτέ το διάσημο "Ρέιτσελ κούρεμα", όπως είναι γνωστό, για κάτι πιο κοντό. Και εκεί ακριβώς πήρε και την είδηση...

"Είναι αστείο που το αναφέρεις αυτό γιατί πραγματικά έκοψα τα μαλλιά μου πριν από δύο μέρες", αποκάλυψε η Τζεν, η οποία δεν έχει κάνει ακόμη δημόσια εμφάνιση με το νέο λουκ.

Τελικά, προς τι η αλλαγή; "Δεν ήταν για κάποιον ρόλο. Τα μαλλιά μου πέρασαν από μια φάση -έκανα ένα πράγμα που το λένε Μπραζίλιαν και τα μαλλιά μου δεν αντέδρασαν πολύ καλά σε αυτό. Τώρα είναι λίγο πάνω από τον ώμο μου", συνέχισε η Άνιστον, η οποία προφανώς αναγκάστηκε να πετσοκόψει το μαλλάκι, αλλά δεν της αρέσει κιόλας...

"Το ίδιο λεπτό που κόβω τα μαλλιά μου τα θέλω πίσω. Πάντα. Εγγυημένα. Προσπαθώ ακόμη να αγαπήσω αυτό το νέο μου κούρεμα", ολοκληρώνει η Τζένιφερ, της οποίας το μαλλί επιμελείται αποκλειστικά ο διάσημος στυλίστας Κρις Μακμίλαν (Chris Macmillan).

Πάντως, η Vogue έχει άλλη εκδοχή ως προς το γιατί κουρεύτηκε τελικά η Τζεν, καθώς μεταφέρει ομολογία της ίδιας στο Vogue.com σύμφωνα με την οποία "Απλώς βαρέθηκε" και πήρε... ψαλίδι.

"Ήταν απόφαση της στιγμής. Έκανα ζάπινγκ μια μέρα και σταμάτησε σε μια εικόνα. Τη φωτογράφησα και την έστειλα στον Κρις. Εκείνος με ενημέρωσε ότι επρόκειτο για την Λόρεν Χάουελ, αρχισυντάκτρια της Vogue και εγώ του είπα 'Έτσι θα τα κόψω' και έτσι έγινε", αποκάλυψε η Άνιστον τονίζοντας ότι δεν το έχει μετανιώσει και ότι νιώθει πιο "ανάλαφρη".

"Δεν έχω επίσημες εκδηλώσεις προγραμματισμένες, οπότε αυτό το έκανα μόνο για μένα", συνέχισε η σταρ, με την αλήθεια για την απόφασή της να βρίσκεται προφανώς κάπου στη μέση, ανάμεσα από ατύχημα με το μπραζίλιαν και το κούρεμα που της έκανε κλικ...

Πάρε μια γεύση από το νέο λουκ της Τζεν εδώ και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Εμάς, μας αρέσει πάντως -και με κοντό. Ο αρραβωνιάρης, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) άραγε, τι λέει;
Ζ. Κ.