Τι σημαίνουν οι συναντήσεις Πάτινσον - Στιούαρτ;

01.11.2013
Το διάσημο ζευγάρι έχει χωρίσει –και μάλιστα άσχημα. Όμως να που οι δρόμοι τους μάλλον ξανασυναντιούνται.

Η σχέση του Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) υπήρξε από την αρχή της τυλιγμένη σε ένα πέπλο μυστηρίου με τους δύο άμεσα ενδιαφερόμενους να έχουν μιλήσει ελάχιστα για αυτή.

Το ίδιο και ο χωρισμός τους.

Τώρα, ύστερα από κέρατα, παρακάλια, συγνώμες, επανασυνδέσεις, ξανά χωρισμούς και άλλες αγκαλιές, τα σενάρια τους θέλουν "να απολαμβάνουν ξανά ο ένας την παρέα του άλλου".

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", οι δύο ηθοποιοί πέρασαν το βράδυ του Χαλοουίν παρέα ενώ νωρίτερα, μέσα στην ημέρα, αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ζεύγος σε πάρκο με τα σκυλάκια τους. Και μάλιστα 4 (!) ολόκληρες ώρες.

Σύμφωνα με πηγή του Hollywood Life, ο Ρομπ και η Κρίστεν βρέθηκαν στο μασκέ πάρτι που έκαναν στο Λος Άντζελες οι Patron XO και Maroon 5 και "εκμεταλλεύτηκαν δεόντως τη στιγμή και πίσω από την ανωνυμία των κοστουμιών τους απόλαυσαν την ηρεμία τους και ο ένας τον άλλο".

Άλλες αναφορές θέλουν την Κρίστεν να έχει επισκεφτεί τον Ρομπ άλλη μια φορά στο σπίτι του αυτή την εβδομάδα. Λες;;; Θα δείξει.

Ζ. Κ.