Κιμ: "Έχασα και τα 26 κιλά της εγκυμοσύνης"

31.10.2013
Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η 33χρονη ριάλιτι σταρ καμαρώνει για την κορμάρα της.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζέι Λένο (Jay Leno) και αποκάλυψε –μεταξύ άλλων- ότι "εκείνο το ίδιο πρωί, είχε ανέβει στη ζυγαριά και είδε ότι είχε χάσει και τα 26 κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης".

Φαίνεται ότι η δίαιτα Άτκινς, που η ίδια παραδέχτηκε ότι ακολούθησε της "πήγε" πολύ.

Η Κιμ μπήκε στο πλατό της εκπομπής προκαλώντας αναταραχή καθώς επέλεξε να φορέσει ένα λευκό, πλεκτό και τελείως σιθρού φορεματάκι από όπου από μέσα φαινόταν ξεκάθαρα -και επίτηδες φυσικά- τα μαύρα εσώρουχά της.



Ανάμεσα στα πολλά που είπε στον Λένο η Κιμ ήταν ότι η Νορθ (North) είναι ένας "τέλειος μικρός άγγελος" που δεν κλαίει ποτέ. "Ελπίζω να μεγαλώσει και να γίνει έξυπνη με ισχυρή άποψη, όπως ο μπαμπάς της", καμάρωσε έμμεσα για τον καλό της η φρεσκοαρραβωνιασμένη σέξι μανούλα τονίζοντας ότι μετά τον γάμο θα πάρει σίγουρα το επίθετο του Κάνιε Γουεστ (Kanye West).

"Η κόρη μου θα λέγεται Γουεστ και είμαστε μια οικογένεια", εξήγησε με απλά λόγια η Κιμ, ηστο χέρι της οποίας έλαμπε το τεράστιο μονόπετρο, συμπληρώνοντας ότι όσον αφορά στον γάμο… τα αφήνει όλα επάνω στον αγαπημένο της. "Θα γίνει ό,τι θέλει εκείνος".

Με το καλό!
Ζ. Κ.