Γαβαλάς: Η σχέση του με μοντέλο από Σουηδία!

24.10.2013
Καλεσμένος στους «Καρντάσιανς» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Λάκης Γαβαλάς και ο λατρεμένος σχεδιαστής μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό με τις αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική του ζωή.

Το ήξερες εσύ ότι ο Λάκης για εννέα ολόκληρα χρόνια τα είχε με μοντέλο από την Σουηδία; Και μάλιστα ήθελε να κάνει και παιδί μαζί της;

«Έχω ερωτευτεί γυναίκα. Για εννέα χρόνια είχα δεσμό με μία κοπέλα. Ήθελα πολύ να κάνουμε ένα παιδί, αλλά για να γίνει αυτό θέλει δύο. Εκείνη δεν ήθελε γιατί ήταν μοντέλο. Ήταν πάρα πολύ ωραία γυναίκα, Σουηδέζα, μεγαλωμένη στο Λονδίνο. Τι γυναίκα δηλαδή; Αυτή ήταν 19 χρονών κι εγώ 21. Τα παράτησα όλα για χάρη της για εννέα χρόνια», αποκάλυψε.

Ωστόσο, τα «καρντάσια» είχαν μία έκπληξη για τον καλεσμένο τους, όπου του έδειξαν βίντεο από το 1972, την εποχή που ήταν χορευτής στα show της Ραφαέλα Καρρά στην ιταλική τηλεόραση! Ενθουσιάστηκε ο Λάκης με την έκπληξη, ενθουσιαστήκαμε κι εμείς με τα ανοίγματα του χορευτή, ενώ ήτο τέτοια η χαρά του για το βιντεάκι, που άρχισε να χορεύει. Μάλιστα, ανέβηκε μέχρι και σε ένα γραφείο και τα... έσπασε!