Η Κέλι του Μπέβερλι μιλά για τα... βασανιστήριά της

21.10.2013
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της, η Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth) θυμάται τα μαρτύρια που πέρασε στο παιχνίδι των ραντεβού.

Η 41χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της "Κέλι" στην τηλεοπτική επιτυχία των '90s, "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", χώρισε από τον δεύτερο σύζυγό της, Πίτερ Φασινέλι (Peter Facinelli) το 2012.

Ο 39χρονος ηθοποιός που έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του δρ. Καρλάιλ Κάλεν στις βαμπιροταινίες του "Twilight" και η Γκαρθ ήταν παντρεμένοι 11 χρόνια πριν χωρίσουν και έχουν μαζί τρεις κόρες, τη 16χρονη Λούκα, τη 10χρονη Λόλα και την 7χρονη Φιόνα.

Σήμερα, και οι δυο πρώην έχουν βρει ξανά τον έρωτα, όμως, μέχρι εκεί, ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ρόδα. Τουλάχιστον όπως παραδέχτηκε η Τζένι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Μπέθενι Φράνκελ (Bethenny Frankel) και την τηλεοπτική της εκπομπή.

"Είναι μεγάλη πρόκληση. Και εγώ πέρασα πολλά. Πρέπει να βρεις τον δρόμο σου, αλλά στην πορεία σκοντάφτεις και κάνεις λάθη", εξομολογήθηκε η Τζένι τονίζοντας όμως ότι αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να μάθεις.

Η Φρένκελ επέμενε να μάθει αν το παιχνίδι των ραντεβού μετά το διαζύγιο ήταν συναρπαστικό, αλλά δεν πήρε την απάντηση που περίμενε.

"Δεν ήταν και τόσο συναρπαστικό. Είναι σαν ένα περίεργο είδος βασανιστηρίων, όμως μπορεί να έχιε και πλάκα", αποφάνθηκε η Γκαρθ υπογραμμίζοντας ότι η ίδια έψαχνε έναν άντρα με τον οποίο θα είχε κοινή ενέργεια.

"Η εξωτερική εμφάνιση δεν με νοιάζει καθόλου", ξεκαθάρισε η ηθοποιός η οποία μετά τον Φασινέλι είχε συνδεθεί με άλλα δύο άτομα πριν από τον νυν αγαπημένο της, Μάικλ Σίμπο (Michael Shimbo).
Ζ. Κ.