Οι Κίμυε σφάζονται -και- για τα ρούχα της Νόρι

16.10.2013
Νέο "μέτωπο" φαίνεται ότι άνοιξε για το διάσημο ζευγάρι, που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει σχέση με την κόρη τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) έφεραν στον κόσμο τη μικρή Νορθ (North) στις 15 Ιουνίου και λέγεται ότι σχεδιάζουν ήδη νέα σειρά ρούχων "προς τιμή της". Εξ ου και το πρόβλημα.

Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή να θυμίσουμε ότι η 32χρονη ριάλιτι σταρ, ύστερα από μεγάλη πίεση και παρότρυνση του καλού της ο οποίος την ήθελε να "κόβει τον λώρο από την ασφυκτική οικογένειά της', ξεκίνησε να σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων.

Φαίνεται όμως ότι ο Κάνιε ήθελε τους Καρντάσιαν να φύγουν από το προσκήνιο για να αναλάβει εκείνος τα ηνία. Και η Κιμ η "καημένη" πάλι "από κάτω".

Και δεν θέλει να κάνει κουμάντο μόνο στη σύντροφό του ο διάσημος ράπερ, αλλά και στην κόρη του γιατί εξελίσσοντας την ιδέα του ντιζάιν, οι Κίμυε ναι μεν αποφάσισαν να σχεδιάσουν και μια παιδική σειρά για τη Νόρι, αλλά μαντέψτε ποιος έχει τον τελικό λόγο!

Ακόμη και το πώς ντύνει το μωρό τώρα έχει λόγο ο μπαμπάς ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να "διορθώνει" τη μαμά, που "όλο κάτι κάνει λάθος" και λέγεται ότι είναι πολύ κοντά στην έκρηξη. Για να δούμε..
Ζ. Κ.