"Η Χάνα Μοντάνα δολοφονήθηκε"

08.10.2013
Άκρως αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) στην τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live. Αλλά όχι όπως φαντάζεστε…

Η 20χρονη ποπ σταρ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τον τελευταίο καιρό με τις ακραία προκλητικές εμφανίσεις της.

Η ίδια βέβαια υποστηρίζει ότι "είναι μικρή και πρέπει να την αφήσουν να κάνει τα λάθη της", όπως δήλωσε ξανά μεταξύ σοβαρού και αστείου σε ένα από τα σκετσάκια που έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή του Σαββάτου.

Η Μάιλι ήταν επίσημη καλεσμένη του σόου και οικοδέσποινα, με όλη την εκπομπή στημένη επάνω της.

Στον αρχικό της μονόλογο, η Σάιρους αναφέρθηκε και στη Χάνα Μοντάνα του Ντίσνεϊ, στον χαρακτήρα που στην ουσία την έκανε διάσημη, ξεκαθαρίζοντας ότι "δεν θα την 'έκανε' εκείνο το βράδυ".

"Για την ακρίβεια, θα σας πω τι της συνέβη… Δολοφονήθηκε!", δήλωσε παγερά η Μάιλι και έκλεισε το θέμα "Χάνα Μοντάνα" με συνοπτικές διαδικασίες. Πάμε γι' άλλα και επίσημα.

Η όλη διάθεση του σόου, πάντως ήταν να δώσει στη νεαρή σταρ τη δυνατότητα να πει όλα αυτά που θέλει από τη δική της πλευρά, τονίζοντας ότι "δεν τρέχει και τίποτα" γενικότερα. "Δεν θα χαθεί και ο κόσμος αν κάνει και μερικά κουνήματα παραπάνω η τραγουδίστρια. Ας μην δίνουμε στο όλο θέμα περισσότερη αξία από όση έχει", είναι το "ζουμί" από τα σκέτς στο σύνολό τους και τα συμπεράσματα δικά σας.

Στα βίντεο που ακολουθούν θυμηθείτε κάτι από τη "δολοφονημένη" Χάνα Μοντάνα και από τη Μάιλι του σήμερα.

Ζ. Κ.