Κίντμαν: Μπα... Μάλλον δεν σταμάτησε τα μπότοξ!

07.10.2013
Η τελευταία εμφάνιση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού φαίνεται να τη διαψεύδει ως προς τη σχέση της με την "ενέσιμη αισθητική επέμβαση".

Πριν από λίγους μήνες, η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) είχε παραδεχτεί πως παρόλο που δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της, μπότοξ είχε δοκιμάσει.

Δεν θα το ξαναέκανε όμως, γιατί λόγω των ενέσεων δεν μπορούσε να κουνήσει πια το πρόσωπό της και αυτό δεν της άρεσε.

Μάλιστα.

Βέβαια, χθες που εμφανίστηκε στην εκδήλωση του περιοδικού "Variety" για τις δυναμικές γυναίκες της χρονιάς (Variety's 5th Annual Power of Women) –όπου βραβεύτηκε κιόλας- η δυνατότητα έκφρασής της φάνηκε πάλι… πειραγμένη.

Είτε χαμογελούσε, είτε γελούσε έντονα, είτε απλά πόζαρε σοβαρή ήταν το ίδιο και το αυτό. Δεν "έσπαζε" τίποτα στο πρόσωπο της 46χρονης σταρ και αυτό δεν είναι κάτι φυσιολογικό.

Εμείς δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ανοιχτά τα λεγόμενά της, όμως καταθέτουμε τις φωτογραφίες προς συναγωγή συμπερασμάτων του καθενός.

Στην ίδια εκδήλωση, παραβρέθηκε και η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) η οποία βραβεύτηκε επίσης, όμως προκάλεσε πολλά ερωτηματικά με μια μικρή ουλή που προσπαθούσε –μάταια- να κρύψει στη βάση του λαιμού της.

Ζ. Κ.