Ρίτσαρντ Γκιρ: Διαζύγιο ύστερα από 11 χρόνια γάμου

26.09.2013
Φαίνεται ότι και αυτός ο γάμος του διάσημου γκριζομάλλη γόη του Χόλιγουντ τελειώνει και τυπικά. Γιατί ουσιαστικά λέγεται ότι έχει τελειώσει εδώ και έναν χρόνο.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) και η Κάρι Λόουελ (Carey Lowell) γνωρίστηκαν το 1995, λίγο μετά το διαζύγιο του 64χρονου σταρ από τη Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και παντρεύτηκαν το 2002.

Σύμφωνα με τη Σελίδα έξι της New York Post (New York Post's Page Six) το ζευγάρι ζει χωριστά ήδη αρκετό χρόνο και τώρα πια ολοκληρώνουν και τις νομικές διαδικασίες του διαζυγίου.

Όσο για τους λόγους που έφεραν τον χωρισμό; Πληροφορίες θέλουν τον χρόνο να έφερε αλλαγές στο τι θέλουν από τι ζωή τους αμφότεροι δημιουργώντας έτσι χάσμα μεταξύ τους.

Γνωστός "ερημίτης" ο Γκιρ, προτιμά την ήσυχη ζωή μακριά από όλους και από όλα ενώ η σύζυγός του που τον είχε ακολουθήσει πιστά όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται ότι άρχισε να θέλει λίγη περισσότερη... φασαρία. Το ένα πράγμα φέρνει το άλλο και όλα καταλήγουν στον χωρισμό.

Το ζευγάρι έχει έναν γιο μαζί, τον 13χρονο Όμηρο, ενώ η 52χρονη Λόουελ έχει ακόμη μία κόρη από τον δεύτερο γάμο της, με τον Γκρίφιν Ντουν (Griffin Dunne), την 22χρονη Χάνα.

Ζ. Κ.