Τζένιφερ Λόπεζ: Οι άντρες που με "ανέβασαν"

04.09.2013
Είναι μία από τις πιο διάσημες, όμορφες, σέξι και επιτυχημένες γυναίκες του πλανήτη. Κι όμως, η JLo χρειάζεται διαρκή υπενθύμιση για να το καταλάβει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό "Cosmopolitan", η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξαν ο κατά 18 χρόνια νεότερος σύντροφός της, αλλά και ο τρίτος (!) πρώην σύζυγός της στην αυτοπεποίθησή της

Η 44χρονη λατίνα σταρ εξήγησε πως παλιότερα, φουλ στις ανασφάλειες προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή του κόσμου με τρόπους που τελικά προέκυπταν "με την κακή έννοια". Όμως ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), τον οποίο αποκαλεί "Μπο" (Beau, σημαίνει όμορφος στα γαλλικά, ενώ στα αγγλικά χρησιμοποιείται πιο ευγενικά αντί της λέξης "γκόμενος") την έμαθε πώς να νιώθει πιο σίγουρη για τον εαυτό της.

"Είναι αστείο, αλλά από πολύ νωρίς είχα πει στον Μπο ότι δεν άντεχα να με αγνοούν. Και εκείνος μου είπε 'Άκου, αν κάποιος σε αγνοήσει, τότε να τον ξεχάσεις γιατί δεν αξίζει τη δική σου προσοχή'", εξήγησε η Τζένι υπογραμμίζοντας όμως και τη βοήθεια που της πρόσφερε στον ίδιο τομέα και ο πατέρας των δίδυμων παιδιών της, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony).

Μέχρι να γίνει μάνα, η Λόπεζ δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στον εαυτό της, ειδικά ως προς τις φωνητικές της ικανότητες.

"Η μεγαλύτερη ανασφάλειά μου ήταν το τραγούδι. Παρόλο που είχα πουλήσει 70 εκατομμύρια δίσκους, εγώ ένιωθα ότι δεν ήμουν καλή. Και όσο ήμουν παντρεμένη με τον Μαρκ, με βοήθησε να καταλάβω ότι μόνο τυχαία δεν ήμουν εκεί μου είχα φτάσει", συνέχισε η Τζένιφερ η οποία έτσι ξαφνικά κατάλαβε ποια ήταν. Δεν είναι και λίγο...

Στο μεταξύ, η είδηση της ημέρας ως προς τα επαγγελματικά της είναι ότι η Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει στο "American Idol". Μάθε τις λεπτομέρειες επ' αυτού κάνοντας κλικ εδώ.

Ζ. Κ.