Στα γόνατα ο Ντάγκλας παρακαλάει την Τζόουνς

04.09.2013
Ο διάσημος ηθοποιός μιλά για τον χωρισμό από την κατά 25 χρόνια νεότερη σύζυγό του τη στιγμή που λέγεται ότι τη "λούζει" με ερωτικά γράμματα.

13 χρόνια και δύο παιδιά μετρά ο γάμος του Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) και της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) αλλά να που ο καιρός έφερε προβλήματα που φαίνονται αξεπέραστα.

Οι φήμες θέλουν την τελευταία μεγάλη κρίση να οφείλεται στην ανεξήγητη απόφαση του 68χρονου βραβευμένου ηθοποιού να μιλήσει δημόσια για πολύ προσωπικά ζητήματα –υγείας και σεξ- που αφορούσαν τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του, φυσικά.

Από την πλευρά της, η 43χρονη επίσης βραβευμένη Τζόουνς, βεβαρημένη από τη δική της περιπέτεια με τη μανιοκατάθλιψη, λέγεται πως δέχτηκε τα νέα ως τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Άλλοι πάλι θεωρούν ότι το τέλος το γράφει με τα χεράκια του ο Μάικλ καθώς "δεν αντέχει άλλο την τρέλα της".

Όλα αυτά, πάντως παραμένουν εικασίες, γιατί ο ίδιος ο Ντάγκλας μίλησε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

"Ποια κρίση;", αναρωτήθηκε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο. "Έχω εγώ κρίση στο σπίτι; Όχι. Νομίζω ότι ο Τύπος έχει κρίση. Εμείς είμαστε μια χαρά. Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε μια χαρά. Είμαστε σε μια προσωρινή διάσταση, αλλά ο Τύπος πάντα θα σας δίνει πράγματα να γράφετε", συμπλήρωσε ο Ντάγκλας ο οποίος εμφανίστηκε μόνος στα χθεσινά βραβεία του περιοδικού GQ, όπου παρέλαβε ένα τιμητικό αγαλματίδιο.

Τα συμπεράσματα δικά σας και, όπως λένε οι πιο παλιοί "Κοντός ψαλμός αλληλούια".

Πάντως, τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μάικλ Ντάγκλας βαθύτατα μετανιωμένο να προσπαθεί να ξανακερδίσει την αγάπη της καλής του με όποιον τρόπο μπορεί.

Της στέλνει, λένε φίλοι του ζεύγους, καθημερινά γράμματα όπου της θυμίζει ότι την αγαπά τονίζοντας πόση υπομονή έχει. Εκείνη, όμως, δεν δείχνει να αντιδρά με τον τρόπο που θα ήθελε εκείνος.

"Η Κάθριν είναι απογοητευμένη και έχει κουραστεί πολύ. Θέλει τον χώρο και τον χρόνο της, που ο Μάικλ της τα δίνει απλόχερα, ώστε να ξεκαθαρίσει πραγματικά τι θέλει να κάνει", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας πως ό,τι και να γίνει, ο Ντάγκλας τη βεβαιώνει ότι θα είναι εκεί και θα περιμένει.

Ζ. Κ.