Ήταν όλοι εκεί στο τελευταίο "αντίο" στον Ασλάνη

31.08.2013
Το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Χαλκίδα έγινε η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη. Και ήταν όλοι εκεί για να πουν το τελευταίο "αντίο" στον αγαπημένο φίλο τους.

Από το πρωί πλήθος συγγενών και φίλων, "ανώνυμοι" κι "επώνυμοι" άνθρωποι που τον γνώριζαν, και τον αγαπούσαν βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Λαζάρου, για να αποχαιρετήσουν τον καλόκαρδο Μιχάλη.

Και ήταν όλοι τους συγκινημένοι μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο σχεδιαστής δεν είναι πια ανάμεσα μας. Η καλή του φίλη, Βανα Μπάρμπα μαυροφορεμένη, ήταν από τις πρώτες που έφτασαν στην εκκλησία, ενώ εκεί ήταν συντετριμμένα και πολλά μοντέλα, που είχαν συνεργαστεί με τον Ασλάνη. Εκεί και ο στενός του φίλος, Μάκης Τσέλιος.

Τάκης Ζαχαράτος, Ρέα Τουτουνζή, Βασίλειος Κωστέτσος, Τρύφων Σαμαράς, Γωγώ Μαστροκώστα, Ιωάννα Σουλιώτη Χάρης Σιανίδης, Εύη Αδάμ, Αννίτα Ναθαναήλ, Νόνη Δούνια, Κάλυ Τσιλίδου, Άντζελα Ευρυπίδη όλοι με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον σχεδιαστή.

Ωστόσο, τραγικές φιγούρες στην κηδεία ήταν οι τρεις μεγαλύτερες αδελφές του Ασλάνη, οι οποίες υποβασταζόμενες ακολούθησαν το φέρετρο μέχρι την τελευταία του κατοικία. Εκεί, ήταν απαρηγόρητη και η αγαπημένη του βαφτιστήρα, Τζούλια, που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με τη νεαρή Αλβανίδα που καταχραστηκε χρήματα του Ασλάνη.