Πάτινσον:"Δείχνω αίσχος. Ανησυχώ για τις ρυτίδες"

29.08.2013
Ένας γόης δεν πρέπει ποτέ να διαφημίζει τον εαυτό του αλλά στην περίπτωση του Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) φτάσαμε σε σημείο να δυσφημίζει εαυτόν!

Ο 27χρονος Πάτινσον που κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού ΟΚ, αποκάλυψε τις ανασφάλειες που έχει με το φακό αλλά και με τον ίδιο τον καθρέφτη του.

Στην ερώτηση αν πιστεύω πως είναι ωραίος, ο κινηματογραφικός Έντουαρτ Κάλεν απαντά αφοπλιστικά:

''Δεν ξέρω, ίσως έχω σωματική δυσμορφία. Εξαρτάται κάποιες φορές γιατί νιώθω περίεργα με τη φάτσα μου. Όταν ξεκινάς να φωτογραφίζεσαι, όλα αλλάζουν. Θυμάμαι την πρώτη φορά που έκανα φωτογράφιση για το Twilight ήμουν πολύ άνετος, χωρίς πίεση.

Τώρα, κάθε φορά που πρέπει να κάνω μια εμφάνιση δεν θέλω να σκέφτομαι πόσες ακόμα φορές πρέπει να το ζήσω αυτό. Να ντυθώ, να πρέπει να με κοιτάζουν, νιώθω εκνευρισμό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πηγαίνω στον καθρέφτη και λέω 'Σκ@τ@ φαίνεσαι' Άσε που έχω αρχίσει να ανησυχώ και για τις ρυτίδες''.

Πάντως, ο Ρόμπερτ παραδέχεται πως από τα χρόνια κιόλας του σχολείου, δεν ήταν από τα δημοφιλή παιδιά, δεν ήταν καλεσμένος σε πάρτυ αλλά με τους φίλους του καθόταν ήσυχος σε μια γωνίτσα.

Αυτή η χαμηλών τόνων ιδιοσυγκρασία του Πάτινσον τον βοήθησε να μην καβαλήσει το καλάμι λόγω δημοσιότητας:


"Είναι εύκολο να την πατήσεις και να την ψωνίσεις. Εγώ πάντως δυσκολεύομαι να ζητάω από ανθρώπους να κάνουν πράγματα για μένα. Ίσως είμαι ευαίσθητος και δεν θέλω να με αντιπαθούν οι άλλοι''.

Κ.Π