Ασλάνης: Βρέθηκαν δίπλα του χάπια κι ένα σημειωματάριο

28.08.2013
Το πόρισμα του ιατροδικαστή περιμένουν όλοι για να μάθουν τα ακριβή αίτια θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη. Αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία με χάπια

Ο ιατροδικαστής καθώς και κλιμάκιο της αστυνομίας βρίσκονται στο σπίτι του Ασλάνη στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι και συνεχίζουν τις έρευνες. Το πτώμα βρέθηκε δίπλα από το κρεβάτι, ενώ στο διαμέρισμα υπήρχαν πεσμένες καρέκλες.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι προηγήθηκε κάποιο άλλο περιστατικό. Στο σπίτι βρέθηκαν επίσης χάπια, αλλά όχι κάποιο σημείωμα που να επιβεβαιώνει τα περί αυτοκτονίας. Ωστόσο, υπήρχε ένα σημειωματάριο όπου ο αγαπημένος σχεδιαστής κατέγραφε τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

Τον Ασλάνη αναζητούσαν οι συνεργάτες του, αφού είχαν να μιλήσουν μαζί του από την Κυριακή κι έπρεπε να ετοιμάσουν το show που επρόκειτο να κάνει τον ερχόμενο Οκτώβρη. Υπέθεσαν ότι θα έχει πάει στη Μύκονο για να ξεκουραστεί.

Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν απαντούσε σε καμία από τις κλήσεις και στα μηνύματα τούς ανησύχησε. Τελικά, τον Ασλάνη βρήκε νεκρό η διευθύντρια του ατελιέ του, που κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.