Σάλος με τις βρωμερές μασχάλες της Σίλβερστοουν

28.08.2013
Η εμμονή της ηθοποιού Αλίσια Σίλβερστοουν (Alicia Silverstone) με το φυσικό τρόπο ζωής έχει προχωρήσει ένα βήμα πέρα από το φυσιολογικό.

Τούτο υποστηρίζουν τουλάχιστον οι κοπέλες που αναγκάστηκαν να κάνουν γιόγκα μαζί με την 36χρονη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σπα We Care στο Palm Spring.

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly και όπως αναφέρει το πρακτορείο Cover, η ηθοποιός αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει αποσμητικό παρ' ότι η μυρωδιά που ανέδυε το ιδρωμένο της κορμί στη διάρκεια της γιόγκα ήταν απαίσια.

Πηγή αναφέρει πως η Σίλβερστοουν βρωμούσε και ήταν αντιληπτό από όλες τις κοπελες που έκαναν γιόγκα. Φίλη της ηθοποιού αναφέρει στο περιοδικό πως η Αλίσια κάνει μπάνιο απλά αρνείται να χρησιμοποιήσει προϊόντα όπως είναι τα αποσμητικά.

"Η Αλίσια είναι καθαρή απλά δεν χρησιμοποιεί καλλυντικά αφού προτιμά το σώμα της να αναδύει τα φυσικά του αρώματα''.

Και είναι αλήθεια πως τόσο στο βιβλίο όσο και στο μπλογκ της με τίτλο ''The Kind Life'' η Σίλβερστοουν έχει υποστηρίξει ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής από τη μαγειρική μέχρι τη γυμναστική.

Πέρσι, η ηθοποιός είχε υποστηρίξει ένθερμα τη χρήση φυσικών αποσμητικών ως εναλλακτικά των χημικών που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες. Η ίδια είχε αναφέρει πως μελέτες συνδέουν τη χρήση αποσμητικών με την πρόκληση Αλτζχάιμερ ή καρκίνου του μαστού.

Φυσικά, μεγάλη συζήτηση είχε προκαλέσει και η υπηρεσία ανταλλαγής μητρικού γάλακτος στο μπλογκ της Σίλβερστόουν με σκοπό να δοθεί σε μια κοπέλα που το είχε ανάγκη αφού η ίδια δεν παρήγαγε αρκετό για το παιδί της.

Άμεσα, η υπηρεσία τροφίμων των ΗΠΑ παρενέβη τονίζοντας πως το μητρικό γάλα από άγνωστους δότες μπορεί να περιέχει ιούς όπως αυτός του HIV.

Κ.Π