Καρντάσιαν σε απόγνωση: βρίζει θεούς και δαίμονες

26.08.2013
Μπορεί οι αδερφές της Κιμ και Κούρτνεϊ να βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα και ακριβώς αντίστροφα για την τρίτη Καρντάσιαν, την 29χρονη Κλόε (Khloé Kardashian).

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων για υποτιθέμενες απιστίες του συζύγου της Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom), το δίκτυο TMZ αναφέρει πως ο διάσημος καλαθοσφαιριστής αγνοείται εδώ και 72 ώρες.

Η Κλόε απάντησε στη φημολογία με ένα οργισμένο μήνυμα στο Twitter όπου και έβριζε θεούς και δαίμονες:

''Είναι δύσκολο να κάθομαι και να ακούω ανθρώπους να λένε τέτοια πράγματα για την οικογένειά μου. Να πάτε να γ@$%, είναι ντροπή σας. Δεν μπορώ να προστατεύω άλλο αυτά τα σκ@%&&''.


Πάντως, το δίκτυο ΤΜΖ aαναφέρει πως ο Λαμάρ υποφέρει από χρήση σκληρών ναρκωτικών τα τελευταία δύο χρόνια και πως η αποτοξίνωση που έκανε πέρσι τον Αύγουστο δεν είχε αποτέλεσμα.

Βάσει του πρακτορείου Cover, η Κλόε προσπαθεί να να επικοινωνήσει με το Λαμάρ πάνω από 3 ημέρες ενώ η Καρντάσιαν είναι έξαλλη με εκείνον που προφανώς αποφεύγει να μιλήσει μαζί της.

Πηγές του αμερικάνικου περιοδικού ΟΚ, αναφέρουν πως οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι είναι συχνοί και ο Λαμάρ έχει μετακομίσει στο ξενοδοχείο Roosevelt του Λος Άντζελες για να αποφύγει το δράμα.

Μέσα στον Αύγουστο η 29χρονη Τζένιφερ Ρίτσαρντσον και ακόμα μια γυναίκα που ακούει στο όνομα Πολίνα Πολονσκι υποστήριξαν πως είχαν δεσμό με τον σύζυγο της Κλόε εδώ και μήνες.

Ο ίδιος ο Λαμάρ αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως θέλει να σώσει το γάμο τους και πως αγαπά βαθιά τη συζυγό του και θέλει να φτιάξουν τα όποια προβλήματα έχει ο γάμος τους.

K.Π