Ράκος η Τζέσικα Σίμπσον με τα κιλά της εγκυμοσύνης

26.08.2013
Απογοητευμένη με το σώμα που διαθέτει αυτή τη στιγμή και μετά από δύο εγκυμοσύνες φαίνεται πως είναι η σεξοβόμβα Τζέσικα Σίμπσον.

Η 33χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον γιο της Ace Knute τον Ιούνιο ενώ η κόρη της Μaxwell είναι ήδη 15μηνών. Πέρσι τέτοια εποχή και προτού γίνει γνωστή η δεύτερη εγκυμοσύνη, η Σίμπσον είχε καταφέρει να χάσει τα περισσότερα από τα 30 κιλά που πήρε στη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης.

Το επίτευγμα αυτό κατάφερε να το πραγματοποιήσει η ξανθούλα καλλονή με το χρυσό συμβόλαιό της με την εταιρία ''Weight Watchers'', η οποία όπως ήταν φυσικό δεν χάρηκε πολύ με την δεύτερη απανωτή εγκυμοσύνη.

Τώρα και βάσει πληροφοριών του αμερικάνικου περιοδικού ΟΚ, η ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι ένα σωστός ράκος:

''Λέει διαρκώς πως η κοιλιά της είναι χάλια και δεν είναι καθόλου σίγουρη πως θα καταφέρει να γίνει και πάλι όπως ήταν παλιά'', τονίζει πηγή του περιοδικού.

Αυτό που θέλει η Σίμπσον, είναι να χάσει είναι να χάσει έστω κάποια κιλά από αυτά που της μένουν και να κερδίσει κομμάτι της αυτοπεποίθησής της αλλά πάντα με υγιεινό τρόπο και χωρίς ακρότητες.

"Δεν είναι ότι θέλει να γίνει και πάλι η Ντέιζι Ντιουκ. Είναι το αίσθημα να νιώθει καλά με το σώμα της και να είναι χαρούμενη. Η Τζέσικα θέλει να μπορεί να τρέχει με τα παιδιά της χωρίς να κόβεται η αναπνοή της'', εξηγεί άτομο από το περιβάλλον της.

Πάντως, η συμφωνία της Σίμπσον με τους Weight Watchers είναι σε πλήρη ισχύ και η φίρμα αδυνατίσματος πιέζει την Τζέσικα για αποτελέσματα με σκοπό να κάνει τα γυρίσματα για το νέο διαφημιστικό της εταιρίας. Άλλωστε, αναμένουμε και την ανακοίνωση του γάμου της τραγουδίστριας!

Κ.Π