Ο Τσάρλι Σιν έγινε παππούς!

18.07.2013
Η μεγάλη κόρη του διάσημου ηθοποιού του χάρισε το πρώτο εγγονάκι.


Παρότι δεν είναι ευρέως γνωστό, ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) έχει μια κόρη 28 χρονών από τον πρώτο του γάμο με το κορίτσι του από το σχολείο, Πόλα Πρόφιτ (Paula Profit), την Κασάντρα Εστεβέζ (Cassandra Estevez).

Η Κασάντρα, το 2010 παντρεύτηκε τον δικό της αγαπημένο από τα χρόνια του σχολείου, Κέισι Χάφμαν (Casey Huffman) και μόλις πριν από λίγες μέρες γέννησε ένα κοριτσάκι, τη Λούνα (Luna) που σύμφωνα με τα δικά του λόγια, έκανε τον παππού Τσάρλι τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο.

"Είναι αδύνατο να υπάρξει κάτι πιο σπουδαίο. Η ζωή μου είναι πλήρης", δήλωσε "γεμάτος" στο ΤΜΖ, o 47χρονος Σιν, ο οποίος ύστερα από μερικά χρόνια πλήρους εκτροχιασμού, δείχνει να έχει συμμαζέψει τη ζωή του.

Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά του; Οι κόρες του από τον γάμο του με την Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards), Σαμ (9) και Λόλα (7) όπως και οι τετράχρονοι δίδυμοι γιοι του από τον γάμο του με την Μπρουκ Μιούλερ, Μπομπ και Μαξ έγιναν ήδη θείοι και θείες!

Για την ιστορία πάντως, τα αγόρια μεγαλώνουν με τη Ρίτσαρντς καθώς η μαμά Μπρουκ μπαινοβγαίνει ασταμάτητα σε ιδρύματα αποτοξίνωσης -αυτή είναι η 19η φορά της.
Ζ. Κ.