Χάιντι Κλουμ: Δημιουργικό... τόπλες στο Twitter

17.07.2013
Τον… "ασίγαστο" έχει η διάσημη γερμανίδα καλλονή που δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες της –και μάλιστα προκλητικές.

Πριν από λίγες μέρες, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) είχε προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο με σέξι πόζα των… οπισθίων της που ανέβασε στο Twitter.

Τώρα επανέρχεται δριμύτερη, με ακόμη πιο παιχνιδιάρική διάθεση.

Η νέα φωτογραφία που μοιράζεται με τους θαυμαστές της η 40χρονη σούπερ μοντέλα –και μητέρα τεσσάρων παιδιών, για να μην ξεχνιόμαστε- εστιάζει στο μπούστο της, αν και όχι "φόρα παρτίδα".

Μοστράροντας τους απίθανους κοιλιακούς της και τα στήθη της –το κάτω μέρος τους για την ακρίβεια- η Χάιντι εστιάζει σε ένα μουτράκι που έχει σχεδιάσει με άμμο γύρω από τον αφαλό της.

Η Κλουμ αυτό τον καιρό κάνει διακοπές μακράς διαρκείας με τον σύντροφό της, Μάρτιν Κρίστεν (Martin Kristen) και τα παιδιά της.

Για την ιστορία η Χάιντι υπήρξε παντρεμένη με τον στυλίστα Ρικ Πιπίνο (Ric Pipino) επί πέντε χρόνια μέχρι το 2002 που χώρισαν και αμέσως μετά είχε μια σύντομη σχέση με τον Φλάβιο Μπριατόρε (Flavio Briatore) από την οποία προέκυψε η πρώτη της κόρη, 9 ετών σήμερα, Λένι.

Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον τραγουδιστή Σιλ (Seal) με τον οποίο έκαναν τον 7χρονο Χένρι, τον 6χρονο Γιόχαν και την 3χρονη Λου. Το ζεύγος παντρεύτηκε στο Μεξικό το 2005 και χώρισε τον Ιανουάριο του 2012 προκαλώντας σοκ στον κόσμο της σόουμπιζ, όπου θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα –και ισχυρά ζευγάρια της.

Έξι μήνες αργότερα η Χάιντι άρχισε να βγαίνει με τον σωματοφύλακά της, με τον οποίο συνεχίζει να είναι τρελά ερωτευμένη.

Ζ. Κ.