Η πρώτη φωτογραφία της Καρντάσιαν μετά τη γέννα

01.07.2013
Εδώ η Κιμ (Kim), εκεί η Κιμ, πουθενά η Κιμ από τότε που έγινε μανούλα. Να όμως που τη βλέπουμε. Και φυσικά… ξάπλα!

Η Κιμ Καρντάσιαν υποδέχτηκε την κορούλα της Νορθ Γουεστ (North West) στις 15 Ιουνίου και από εκείνη τη στιγμή έχει εξαφανιστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου υπήρξε ανέκαθεν ιδιαίτερα ενεργή.

Την περασμένη εβδομάδα έκανε μια διακριτική εμφάνιση για να ευχηθεί "Χρόνια πολλά" στην αδελφή της Κλοέ (Khloe) και να που σήμερα εκείνη ανεβάζει την πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννα της μικρής.

Μια εξαντλημένη Κιμ ξαπλωμένη στον καναπέ, όπου προφανώς κοιμάται, ενώ μπροστά της χαλαρώνει ο μπόξερ κουταβάκι της Κλοέ και του συζύγου Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom).

"Αγαπώ τόσο πολύ το μικρό μωράκι μου", γράφει η Κλοέ στη λεζάντα, προφανώς αναφερόμενη στον Μπερνάρ ενώ για την αδελφή της "ουδέν σχόλιο".

Η Κιμ, ο Κάνιε (Kanye) και η κορούλα τους, λέγεται ότι "δραπέτευσαν" από το μαιευτήριο μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα και έχουν κλειστεί στο σπίτι της γιαγιάς Κρις Τζένερ (Kris Jenner) όπου η 32χρονη λεχώνα δεν σταματά να θηλάζει και να οργανώνει πώς θα χάσει τα κιλά που πήρε.

Ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά των ευτυχών γονέων δεν έχουμε.

Ζ. Κ.