Απίστευτο: Γνωστός τραγουδιστής αδιαφορεί για το σεξ!

26.04.2013
Σπάνιες είναι οι συνεντεύξεις που δίνει γνωστός ερμηνευτής, αλλά όταν το κάνει, έναν θόρυβο τον προκαλεί.

Ο λόγος για τον Πέτρο Γαϊτάνο ο οποίος λίγο καιρό μετά τις περίφημες δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή, «ξαναχτυπά», με νέα δήλωση. Όχι πολιτικού περιεχομένου αυτή τη φορά, αλλά σεξουαλικού.

«Δεν υπήρξα ποτέ υπερσεξουαλικός στη ζωή μου. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το sex. Ποτέ δεν μ’ ενδιέφερε. Σέβομαι τον έρωτα. Προτιμώ περισσότερο ένα φιλί και ένα τρυφερό χάδι από το να υπάρξει αυτό που λέγεται sex», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ.

«Φυσικά και υπήρχαν περίοδοι που είχα ερωτική αποχή. Γενικά στη ζωή μου είναι ένας πολύ μαζεμένος άνθρωπος», παραδέχεται λίγο παρακάτω, ενώ αποκαλύπτει ότι μια φορά μόνο έζησε το μεγάλο έρωτα.

«Νομίζω ότι δυνατά ερωτεύτηκα μία φορά. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, με πολύ έντονα συναισθήματα, πολύ θετικά και αρνητικά μαζί. Μου έχει αφήσει όμως πιο πολύ πικρία γιατί ο έρωτας είναι μια πάρα πολύ έντονη παγίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και με αφοπλιστική ειλικρίνεια λέει ότι ποτέ δεν θέλησε να κάνει οικογένεια, αφού αυτό θα ήταν η καταστροφή του.

«Ευτυχώς δεν έφτασα πριν το γάμο. Η οικογένεια είναι πολύ όμορφη, όμως θα έλεγα πως για μένα θα ήταν η πλήρης καταστροφή μου. Είμαι ένας άνθρωπος τελείως διαφορετικής προσέγγισης χαρακτήρα και αναγκών. Θα ήταν μια ατομική βόμβα σε όλη μου την καλλιτεχνική, πνευματική και ανθρώπινη υπόστασή μου».