Ξαφνικός χωρισμός για γνωστό ζευγάρι τραγουδιστών

08.04.2013
Την ανακοίνωση του επαγγελματικού αλλά όπως φαίνεται και προσωπικού τους χωρισμού ανακοίνωσαν οι Οναρ.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Πέννυ Ραμαντάνη έγραψε στο προφίλ της στο Faceboook, το συγκηντικό μήνυμα:

"Ένα συγκρότημα είναι ένας τόπος. Ένας τόπος μέσα στον οποίο κάθε μέλος κάνει το ταξίδι του. Αφήνει το σημάδι του, εξερευνεί τον εαυτό του και τους άλλους μέσα από τη μουσική. Καμιά φορά το ταξίδι αυτό ολοκληρώνεται και μέσα από το πέρασμα απ τον τόπο αυτό, αποκτά τα εφόδια και το έναυσμα για κάτι καινούργιο. Και το ταξίδι συνεχίζεται... Για όλους! Και για τους Όναρ και για μένα. Παίρνοντας αυτή την απόφαση από κοινού, συνεχίζουμε με χαρά ο ένας για τον άλλο, αυτό το ταξίδι, σε άλλους δρόμους. Και καθετί καινούργιο είναι μια γιορτή, μια ακόμα νότα στην ατέλειωτη μελωδία της ζωής.."

Η Πέννυ δεν ήταν μόνο η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Οναρ για πάνω από μια δεκαετία, ήταν και η μούσα, σύντροφος και μητέρα του παιδιού του τραγουδιστή Λευτέρη Πλιάτσικα, δημιουργού των Οναρ.

Πάντως, φαίνεται πως το ταξίδι των Οναρ σταματά μόνο για την Ραμαντάνη, αφού ο Λευτέρης έχει ήδη προγραμματίσει εμφανίσεις μέσα στον Απρίλιο ως Οναρ παρέα με μια νέα γυναίκεια φωνή, τη Λαμπρινή Καρακώστα.

Ευχόμαστε, το αγαπημένο ζευγάρι να ακολουθήσει μόνο επαγγελματικούς ξεχωριστούς δρόμους και να μην συμβαίνει το ίδιο και στην προσωπική του ζωή!

Κ.Π