Λόχαν: Πόσα πατώματα θα... γλύψει για ένα τηλέφωνο;

29.03.2013
Η τελευταία δικαστική της περιπέτεια θα στείλει την άτακτη στάρλετ για 90 μέρες σε κλινική αποτοξίνωσης. Οι κανόνες όμως δεν θα της αρέσουν.

Χωρίς να έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το όνομα του ιδρύματος που τη "φιλοξενήσει" φήμες θέλουν τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) να βρίσκεται προ δυσάρεστων εκπλήξεων καθώς λόγω των επανειλημμένων ολισθημάτων της "αν δεν συμμορφωθεί με τους αυστηρότατους όρους που θα της τεθούν, θα οδηγηθεί αυτομάτως στη φυλακή".

"Ακόμη και η χρήση του κινητού τηλεφώνου ή του λάπτοπ απαγορεύεται", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Heat" τονίζοντας ότι για να της δοθεί η άδεια να τηλεφωνήσει στο σπίτι της, η 26χρονη ηθοποιός "θα πρέπει να σφουγγαρίσει πολλά πατώματα"!

Επίσης λέγεται ότι η Λίντσεϊ θα οφείλει να ξυπνά από τις 6 το πρωί και να κάνει ντους με άλλες τροφίμους ενώ οι πληροφορίες τη θέλουν να αναλαμβάνει δουλειές στην κουζίνα, και το πλυντήριο.

"Αν αρνηθεί να κάνει κάτι από όσα της ζητηθούν ο δρόμος είναι μόνο ένας και οδηγεί στης φυλακής τα σίδερα". Για να δούμε...

Πάντως, τον τελευταίο καιρό η Λίντσεϊ έχει επιστρέψει στις παλιές της συνήθειες με τον φακό να την τσακώνει από κλαμπ σε κλαμπ με τον νέο της αγαπημένο, μουσικό Άβι Σνόου. Άσε που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη... Βραζιλία!

Ζ. Κ.