Απόλυτο αρσενικό: Κλούνεϊ θα σου κάτσω!

27.03.2013
Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αποκάλυψε την καψούρα του για τον διάσημο γόη. Καψούρα που φτάνει και μέχρι το… κρεβάτι.

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum) κέρδισε τον ζηλευτό τίτλο από τους αναγνώστες του περιοδικού "People". Όταν όμως ρωτήθηκε ποιον θεωρεί ο ίδιος τον πιο σέξι άντρα του κόσμου από την εφημερίδα "The Sun", η απάντηση έριξε κάτω μερικά… σαγόνια!

"Τελευταία έχω κάνει παρέα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και λέω ότι είναι ο πιο ενδιαφέρον άντρας στον πλανήτη", εξέφρασε τον θαυμασμό του ο 32χρονος σταρ, που παρεμπιπτόντως πρόκειται σύντομα να γίνει μπαμπάς, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

"Μπορεί να τα κάνει όλα. Και ναι, υποθέτω ότι αυτό που λέω είναι ότι… θα έκανα σεξ μαζί του", ολοκληρώνει ο Τσάνινκγ και, όπως είναι φυσικό, προκαλεί.

Οι δύο ηθοποιοί έγιναν φίλοι μέσω των συντρόφων τους.

Η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) και η Τζένα Ντιούαν Τέιτουμ (Jenna Dewan Tatum) ήρθαν πολύ κοντά τον τελευταίο χρόνο και έτσι ο Τζορτζ κάλεσε το ζεύγος στη βίλα του Κόμο το καλοκαίρι. Ε… εκεί έγινε και το "κακό"!

Ο Τσάνινγκ γνώρισε τον πραγματικό Τζορτζ και φτάσαμε σήμερα στις "εμπρηστικές" δηλώσεις του πρώτου. Άραγε ο Κλούνεϊ τι λέει;

Ζ. Κ.