Χάλι Μπέρι: "Κάνω ψυχοθεραπεία 30 χρόνια τώρα"

27.03.2013
Επαγγελματική βοήθεια χρειάστηκε για να αντιμετωπίσει τα "θέματά" της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί δημόσια.

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να κάνει ψυχοθεραπεία όταν ήταν 10 χρονών για να μπορέσει να διαχειριστεί τον αλκοολικό πατέρα της.

Η 46χρονη ηθοποιός βλέπει ακόμη τον ειδικό σε μεμονωμένες περιπτώσεις όταν νιώθει ότι το χρειάζεται.

"Κάνω ψυχοθεραπεία όταν έχω ανάγκη από τότε που ήμουν 10 ετών. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός και πολύ βίαιος και η μητέρα μου με ωθούσε να μιλώ σε έναν τρίτο, ανεπηρέαστο άνθρωπο", εξηγεί η Χάλι Μπέρι τονίζοντας ότι αυτό τη βοηθά τόσο πολύ που συνεχίζει να το κάνει ακόμη και τώρα όταν ζορίζουν τα πράγματα.

Όσο για τους αγαπημένους της; Αυτούς η Μπέρι δεν θέλει να τους φορτώνει με τα δικά της και προσπαθεί να λύσει τα όποια ζητήματα μόνη της.

Πάντως δεν είναι και οι καλύτερη εποχή για την ηθοποιό, η οποία παρόλο που είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) η σκληρή δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην της, Γκαμπριέλ Ομπρί για την κηδεμονία της 5χρονης κόρης τους, Νάλα, την έχει εξαντλήσει.

Ζ. Κ.