Σέξι ηθοποιός μιλά για το πρόβλημα του με την ψωρίαση

28.01.2013
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι γνωστός και σέξι ηθοποιός ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ψωρίαση!

O λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη που με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλά για την πάθηση που έχει εδώ και χρόνια. «Άλλαξα εντελώς ζωή, όταν ξαφνικά το 2005 έπαθα ψωρίαση, μια ασθένεια κατά την οποία το αμυντικό σύστημα στρέφεται ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό. Πρόκειται για μια χρόνια αυτοάνοση πάθηση του δέρματος, η οποία εκδηλώνεται με εξανθήματα που μοιάζουν με λέπια σε οποιοδήποτε σημείο του δέρματος. Εμένα μου παρουσιάστηκε στους αγκώνες και στα γόνατα, όπου έτσι κι αλλιώς εντοπίζεται συχνότερα”, δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα NEWS.

Και αποκαλύπτει ότι την εποχή εκείνη ήταν σε περίοδο χωρισμού και είχε στεναχωρηθεί πολύ. " Παράλληλα, όμως, ο πατέρας μου υπέφερε από αυτή την πάθηση, η οποία μπορεί να μην είναι κολλητική είναι όμως κληρονομική, κάτι που δε το ήξερα. Έτσι, πρόσβαλε και εμένα σε μια στιγμή που ήμουν ευάλωτος, καθώς βρισκόμουν μέσα στη θλίψη. Επιπλέον, έκανα και μια ζωή γεμάτη καταχρήσεις με αλκοόλ και ατελείωτα ξενύχτια. Ευτυχώς, από τη μέρα που νόσησα, έγινα πολύ καλό παιδί”.

Πώς αντέδρασε, όμως ο Χρανιώτης όταν έμαθε για την ψωρίαση; “Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δίσταζα να μιλήσω για αυτό που μου συνέβαινε, ντρεπόμουν όπως ντρέπονται οι ομοφυλόφιλοι να ομολογήσουν την κλίση τους. Γι αυτό έλεγα πως έχω χτυπήσει!”. Και συνεχίζει: "Σε σχετικό ιατρικό συνέδριο που έγινε πρόσφατα πολλοί που πάσχουν από αυτή τη νόσο, αρνήθηκαν να μιλήσουν, εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα. Θα θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ μεγάλο φλώρο, αν δεν έλεγα πως έχω ψωρίαση”.

Μετά από αυτό, ο ηθοποιός παραδέχεται ότι πλέον έχει αντικαταστήσει τα ποτά, με τσάι :"Ακομα κι όταν παίζω τα βράδια με την μπάντα μου, πίνω αφεψήμα με βότανα την ώρα που σε αντίστοιχες στιγμές πρίν πέντε χρόνια , γινόμουν λιώμα".