Συγχωρεί το κέρατο η Γερμανού;

24.01.2013
«Εγώ χαμογελάω στον έρωτα, αυτός δεν μου ανταποδίδει το χαμόγελο. Κάτι δεν πάει πολύ καλά!», δήλωσε η Ναταλία μας σε συνέντευξή της οπότε εάν είχες απορία για το αν είναι single αυτή την περίοδο ή όχι, στην έλυσε την απορία.

Γιατί όμως είναι μόνο του το κορίτσι μας; Επειδή «ένας άνδρας που θα ψάξει να βρει μια σύντροφο, δεν θα ζητήσει το δικό μου πακέτο, αλλά ένα πιο εύκολο κοριτσάκι!».

Κι όμως η Ναταλία, μεταξύ άλλων, έχει ένα βασικό προτέρημα που θα εκτιμηθεί πολύ από έναν άντρα. Συγχωρεί την απιστία, την περιστασιακή, βέβαια, μην τα ισοπεδώσουμε όλα.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο στον πλανήτη γη, να βρεις ανθρωποειδές γένους αρσενικού που να είναι μονογαμικό ον. Είναι πάρα πολύ, μα πάρα πολύ σπάνιο. Πιστεύω ότι 8 στους 10 άνδρες δεν είναι μονογαμικοί. Γι’ αυτό και συγχωρώ την περιστασιακή απιστία». Ε, δεν είναι λίγο κι αυτό.

Κι αφού συγχωρεί την απιστία, τι είναι αυτό που θα την έκανε να τερματίσει μια σχέση; «Η φθορά θα με έκανε να φύγω από μια σχέση. Το sex είναι πολύ σημαντικό, είναι υπέροχο και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Αλλά δεν είναι τα πάντα. Η συζήτηση, όταν μπορείς να μιλάς και να γελάς με τον άλλον, όταν μπορεί να καταλαβαίνει τι του λες και να καταλαβαίνεις τι σου λέει, είναι πολύ σημαντικό».

Ειδικά στα τελευταία συμφωνούμε κι επαυξάνουμε, Ναταλάκι.

Ν.Ε.