Σαπουντζάκη: Ο άγνωστος έρωτας με το γιο του Ωνάση

21.01.2013
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σπάνια αναφέρεται στη ζωή της και δεν είναι τυχαίο ότι στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε και τόσα πολλά πράγματα για εκείνη.

Ξέρουμε, ας πούμε, ότι ήταν το sex symbol της εποχής και ότι οι άνδρες την προσκυνούσαν στις μεγάλες της δόξας, όμως δεν ξέραμε για έρωτες που είχε ζήσει. Η Ζαπουντζάκη, λοιπόν, σε μία σπάνια συνέντευξη μιλάει για τη ζωή της και για πρώτη φορά αποκαλύπτει τον άγνωστο έρωτα που έζησε με το γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρο.

"Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Είχε γίνει ήδη ο θόρυβος για μένα», αποκαλύπτει στην εφημερίδα News. Και συνεχίζει: «Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής. Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην "Πεταλούδα", στην πλατεία Αμερικής. Μαζί τους και ο Γιωργάκης που ακολουθούσε πάντα το νεαρό Ωνάση όταν έλειπε ο Αρίστος. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες. Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου στην Τζιραίων με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι ο Αλέξανδρος Ωνάσης την πρώτη φορά που πήγε να την φιλήσει, έτρεμε. Αργότερα, όταν εκείνος έπρεπε να πάει στο Παρίσι, ποτέ δεν την ξέχασε. "Μου έστελνε πολύ όμορφα νεανικά γράμματα γεμάτα συναίσθημα".

Όταν, δε ο Αλέξανδρος έφυγε από τη ζωή, η Ζωζώ αισθάνθηκε πολύ άσχημα. "Όταν έφυγε από τη ζωή, αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Έπαθα μεγάλη πλάκα"