Σφακιανάκης: Μιλά για το σοβαρό τραυματισμό & προκαλεί

21.01.2013
Στη σκηνή της Ιεράς Οδού επέστρεψε μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής πριν αρκετές μέρες είχε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να αναρρώσει από το χτύπημα. Αν και είχε ακόμη έντονους πόνους στα πλευρά, ο Νότης έκανε δυναμική επιστροφή στο κέντρο, ενώ από πίστας μίλησε για την περιπέτεια του. Και ολοκλήρωσε το συγκλονιστικό «ρεπορτάζ» με εικόνες από τον τόπο του ατυχήματος και το διαλυμένο πολυτελέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο του, που είχε γίνει ένα μάτσο παλιοσίδερα.

Μάλιστα, ο Σφακιανάκης τόνισε πόσο πολύ δεμένος είναι με αυτό το όχημα, αφού κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή. “Αυτό το αυτοκίνητο το αγαπώ γιατί μου έσωσε τη ζωή. Μετά τη σύγκρουση βγήκα έξω το κοίταξα και είπα:” Πώς είναι δυνατόν να ζει κανείς μετά από αυτό”. Αλλά ευτυχώς σώθηκα” δήλωσε χαρακτηριστικά. Και για να καταλάβεις για τι αγάπη μιλάμε, ο αοιδός μία που του καταστράφηκε το ένα αυτοκίνητο και μία που το αντικατέστησε με άλλο πανομοιότυπο.

Μάλιστα, το καινούργιο πανάκριβο απόκτημα ήταν παρκαρισμένο έξω από το κέντρο κι έβγαζε μάτι με την χλιδή του. Πάντως, ο Σφακιανάκης από πίστας εξήγησε ότι «το γεγονός πως χάρη σε αυτό το αυτοκίνητο σώθηκε, παρά τις υλικές ζημιές, τον οδήγησε στο να πάρει ένα ίδιο για τις μετακινήσεις του»

Κρίση με πιάνει κρίση....

Ο Σφακιανάκης δεν έχει αναρρώσει ακόμη και για το λόγο αυτό όλη τη βραδιά τραγουδούσε καθιστός. Πάντως, ο κόσμος από κάτω δε σταμάτησε να τον χειροκροτεί. Να είχαν ξετρελαθεί άραγε με την ιδέα να παίζουν σε video wall εικόνες από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο; Ή αποθέωναν το συμπέρασμα του ότι... «Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να μην υπάρχεις… και χρειάζεται μια μ@λ@κι@ ενός ανθρώπου γιατί τα λάθη οι άνθρωποι τα κάνουν»; Ή που ο αοιδός την έφερε στον... Χάρο; «Ο χάρος προσπάθησε να με πάρει, αλλά δεν του’ κατσε. Αν τον κοιτάξεις κατάματα, τον κοροϊδέψεις και του βγάλεις τη γλώσσα θα σε παρατήσει», δήλωσε από πίστας.