Η διάσημη τιβί σταρ & τηλεοπτικό σεξ στο υπόγειο

15.01.2013
Την είχαμε αφήσει στα καμώματά της στις ΗΠΑ αλλά βάλθηκε να κατακτήσει και τη Μεγάλη Βρετανία. Ο λόγος για την τιβί σταρ Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) και τον σύζυγό της Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt) που συμμετέχουν στο Big Brother διασημοτήτων της Μεγάλης Βρετανίας.

Το παντρεμένο ζευγάρι που γνωρίστηκε στο αμερικάνικο ριάλιτι Hills, έχει βρεθεί στο υπόγειο του σπιτιού του Big Brother και όπως φαίνεται, η Χάιντι αποφάσισε να εκπληρώσει τα συζυγικά της καθήκοντα.

Χάιντι και Σπένσερ βρέθηκαν στο κρεβάτι, ο Πρατ εξομολογήθηκε πως την αγαπάει πολύ και φουντώνει έχοντας της στην αγκαλιά του αλλά τελικά το κανάλι Channel 5 μας έκοψε τη δράση και είδαμε μόνο την Μόνταγκ να φέρνει χαρτομάντηλα από το μπάνιο.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Χάιντι έγινε γνωστή από τις δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις που πραγματοποίησε στο σώμα και το πρόσωπό της μέσα σε μια μέρα, τις οποίες αργότερα ήθελε να πάρει πίσω τονίζοντας πως αυτές την κατέστρεψαν.

Αργότερα, σκηνοθέτησε το χωρισμό της από τον Πρατ για να ξαναβγούν στην επιφάνεια, μόνο που κατόπιν παραδέχτηκαν την αλήθεια. Τώρα, θέλουν και πάλι να βρεθούν στα φώτα έστω και της Βρετανικής δημοσιότητας.