Σοκ: Η Κάιλι Μινόγκ εγκαταλείπει τη μουσική!

14.01.2013
Ύστερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας η πριγκίπισσα της ποπ παρατάει το τραγούδι!

Η είδηση ταράζει τη διεθνή μουσική σκηνή καθώς δεν μιλάμε για μια τυχαία τραγουδίστρια αλλά για την Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) με πωλήσεις που ξεπερνούν τους 70 εκατομμύρια δίσκους η οποία λέγεται ότι αποφάσισε να κρεμάσει το μικρόφωνό της. Γιατί όμως;

Οι πληροφορίες θέλουν την 44χρονη σταρ να αφήνει το τραγούδι για το σινεμά, ενώ η απόφασή της έρχεται μετά τον "χωρισμό" της από τον επί σειρά ετών μάνατζέρ της, Τέρι Μπλέμεϊ (Terry Blamey).

Ο Μπλέμεϊ ήταν αυτός που στάθηκε στο πλευρό της Μινόγκ από το 1987 όταν κυκλοφόρησε το "Locomotion" σε ηλικία 19 ετών. (Θυμηθείτε το στο βίντεο που ακολουθεί)

Μετά την παράσταση της παραμονής πρωτοχρονιάς που υπήρξε και εορταστική για τα 25 χρόνια της στον χώρο, η συνεργασία αυτή έληξε και επισήμως.

Ωστόσο ο ίδιος ο μάνατζερ ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση της Κάιλι δεν αφορά μόνιμη απομάκρυνσή της από τη μουσική. "Πρόκειται για ένα απλό διάλειμμα ώστε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και στην καριέρα της".

Η Μινόγκ ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στην αυστραλέζικη σαπουνόπερα "Οι γείτονες" όπου πρωταγωνίστησε από το 1986 ως το 1989 ενώ η αγάπη της για την υποκριτική αναζωπυρώθηκε πέρσι μέσα από τον ρόλο της στην ταινία "Holy Motors". (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Είχε βέβαια κάνει εμφανίσεις και σε άλλες παραγωγές αυτά τα χρόνια, όμως αυτή έδωσε το "τελικό χτύπημα" καθώς όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια σε συνέντευξή της πέρσι "της άνοιξε την… όρεξη".

"Σίγουρα θα κάνω κι άλλο κινηματογράφο. Το ζητά η καρδιά μου. Το λαχταρώ τόσο πολύ", είχε ομολογήσει η Κάιλι υπογραμμίζοντας ότι είναι κάτι που δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό της.

Κατά τα άλλα η συμπαθέστατη μικροσκοπική σταρ έχει πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της Άντρες Βελενκόσο (Andres Velencoso).

Ζ. Κ.