Βρεττός - Αραβανή: Είναι το νέο ζευγάρι της πόλης;

14.01.2013
Μπορεί η συνεργασία της Ευαγγελίας Αραβανή με το «Μες στην καλή χαρά» να έληξε άδοξα, όμως... «όποιος χάνει στη δουλειά, κερδίζει στην αγάπη»!

Κι αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του όμορφου μοντέλου. Γιατί βλέπεις, τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα την θέλουν να είναι ερωτευμένη με τον Ηλία Βρεττό, ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις στο Dancing with the stars με τις χορευτικές του ικανότητες, αλλά κι έχει γίνει πρώτου μούρη μετά τη συμμετοχή του στο show.

Για μεγάλο έρωτα κάνουν λόγο οι φήμες που ξεκίνησε μέσα από το Πρωινό mou. Οι δυο τους έκαναν πρόβες για να εμφανιστούν μαζί και σε όλη τη διάρκεια δεν έλειπαν τα πειράγματα και τα χαμόγελα. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος (όπως λένε, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε) της Ναταλίας Γερμανού, μετά το τέλος της εκπομπής άρχισε να πολιορκεί στενά την πρώην συνεργάτιδα της Ναταλίας (είδες κοινά που έχουν;). Η Ευαγγελία στην αρχή ήταν διστακτική, αλλά, όπως ξέρεις, το «πολύ το λέγε, λέγε» κι έτσι εδώ κι ένα μήνα είναι ζευγάρι.

Όπως διαβάζουμε, προτιμούν να πηγαίνουν σε απόμερα στέκια, για να αποφύγουν τυχαίες συναντήσεις με φωτογράφους και κάμερες. Κι εκεί, που είσαι έτοιμος για το «φτου σκόρδα», έρχεται ο Βρεττός και με δηλώσεις θολώνει τα νερά.

«Τον τελευταίο ενάμιση μήνα, διαβάζω και κάτι διαφορετικό. Κάθε φορά και ένα διαφορετικό όνομα, με το οποίο είμαι μαζί του. Δεν μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω! Δεν έχω απασχολήσει και δεν θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή» δήλωσε στην κάμερα του Star. Και ξεκαθάρισε ότι με την Αραβανή γνωρίζονται εδώ και πολύ καιρό.